Prenseslerannesi34 milena11 😁😁 valla erkeklerin eli ağır iki ev supuruyolar öldüm bittim ben napim diyoorum hep ben yapıyorum bu işleri koltuk çekmeleri falan bide karılar napiyonuz evde oturuyosunuz diyosunuz diyorum 😁
milena11 Prenseslerannesi34 allah kolaylık versin ben hiç beceremem valla 😅 şimdi farkettim iki farklı posttan konuşuyormuşuz
Nelmali Yagmur_mom puzzle, atari, esra erol, temizlik, kedilerle oynamak, en eğlencelisi balkon yıkamak 😁😁
eebru- Yagmur_mom netflix izleriz genelde. Bazi aksamlar kitaplarimizi alir kenara cekiliriz bazen saatlerce sohbet ederiz bazen zeka oyunlari oynariz en guzeli reverse oynamak 😇 bazen yorgunluktan uzanir bos bos tv izleriz bazen herkes kendi telefonuyla ilgilenir telefonu ilk birakan digerine bu ne ya elinde bi telefon oturuyosun birak su telefonu deme hakki kazanir😂😂
Serapveminikleri Prenseslerannesi34 😂😂Benimki seviyor ya temizliği aynı kafadayiz o dağınık ve kirli olsaydı çok pis tartışmalar yaşardık çünkü ben bırak kiri dağınıklığa gelemem 😍
Serapveminikleri Prenseslerannesi34 O konuda da iyiyiz ben tutar o tamir eder yada beni çırağı yaoar onu ver şunu ver diye 😂😂
Gamzeramzn Ekinci-ada12 bizimkide aynı ben hiç vakit geçirdiğimizi birkte bişeyler yaptığımızı hatırlamıyorum 🤦🏼♀️ Haftasonu bilgisayarda 7/24 pubg oynar bende köpeğimizle oturur yada oynarım sanırım benim kocam köpek dostum o benle daha çok ilgili😒😒
Ekinci-ada12 Gamzeramzn aynısı cok üzülüyorum insan ilgi bekler ilgi ister sevilmek değerli olduğunu hissetmek ister zerre yok😥
Ssema1 Yagmur_mom PlayStation oynuyoruz dövüş oyunu araba yarışı falan. Film izliyoruz balkonda kahve içiyoruz. Ben ona o bana ağda yapıyoruz 🤣 gelip çatıyor bazen kafama vuruyor bende kulağını çekiyorum Hafta sonu temizlik yapıyoruz bu kadar yani başka bişi yok🤣🤣
Hemsireanne1 Yagmur_mom film dizi izlemek mangala gitmek sahilde kahvaltı yapmak 😂 beraber çiçek ekmek salonun ortasına masanın üstüne çöp poşeti serip çiçeklerle ilgileniyoruz topraklarla çok iyi geliyor 😂😂