Derya433 Annesininumudu doktoruma midem bulanıyor dedim kontrolde direk çok güzel bebeğimiz canlanmış denektir dedi sevin yani canım ☺️
Glmgkcmm Derya433 öyle mi. Cok sevindim o zaman çünkü benim ilki kurtandi kalp atisi yoktu ama mide bulantisida yoktu
Derya433 Glmgkcmm benim de yoktu Ozman sadece keseyi gördük bulantım olduğu zaman hem kese hem bebek göründü hemde kalp atışı ☺️
Ceyfer Glmgkcmm 6+3 um 3 gun once istanbuldan bodruma tatile geldim 10 gun buradayim bel agrim mide bulantim var persembe gunu burada doktora gidicem insallah bi sknti olmaz diye icim hic rahat degil cunku tatile geldigim icin
Glmgkcmm Ceyfer mide bulantısı iyi birsey ordada bi dokyora gidebilirsin canim bel agrisi icinde bebek yerleşiyor derler
Busrasevk ToprakVeAnnesi35 geç döllenme olmuş olamaz mı ? Benim de sata göre 10 haftalık ama ultrason a göre 8 haftalığım canım
Ceyfer Glmgkcmm insallah oyledir canim cunku daha once 1 dusuk 2 kurtaj var kalp atisi olmadigi icin supriz oldu bize oruc tutuyodum orucumu actim hastaneye gittim ogrendim bakalim hayirlisi Rabbimden 🙏🏻 Hepimiz saglikla kucagimiza alalim insallah
Bsrgrss Mehaba kızlar 8+2 haftalık hamileyim. Düne kadar herşey yolundaydı yani mide bulantım falan yoktu mutfakla da ilgili sorun yaşamıyordum taa ki düne kadar dün canım isteyerek yaptığım tüm yemeklerden tiksindim ve mide bulantısı ile mutfaktan çıktım baya direndim ama gece kustum ve bıgünde mutfağa girmedim ama dün gibi yine aynı saatte mide bulantım başladı sabahları değilde akşamları oluyor fobisi olan bir insanın kusarken acı çekiyorum acaba ne yapmalıyım benim gibi olanlar var mı?
Ayseu Bsrgrss bende akşamları kusuyorum sabah iyiyim bu aksam gene küstüm 8+4 doktor mide bulantısı iyi bisy dedi ama hayırlısı insAllah zamanla azalır😊
Babubaa Melektempo ben de tüp bebekle hamile kaldım. Düşük tehlikesi var. Kötü geçiyor ama inşallah sağlıkla kucağımızda görürüz😊
Babubaa Pnrbltn benim tam 6 + 0 da fena halde bir kanamam oldu ve acile gittik. Düşük oldu herhalde derken kalp atışını görmüştük
ilkim19 Pnrbltn alttan bakmaya gerek yok ki benim üstten ultrasonla baktı sesi açmadan önce baktık hareket eden bişey var sonra sesi açtı dinledik. Bazılarında geç döllenme oluyor o zmanlarda 8. 9. Haftalarda duyulabiliyor.
Ecrinimleyla ToprakVeAnnesi35 onu bende çok çektim özellikle sabahları uyandığımda bıçak saplanmış gibi bi Ağrı vardı ama geçiyo şu an 11+4 üm