ilkim19 Pnrbltn alttan bakmaya gerek yok ki benim üstten ultrasonla baktı sesi açmadan önce baktık hareket eden bişey var sonra sesi açtı dinledik. Bazılarında geç döllenme oluyor o zmanlarda 8. 9. Haftalarda duyulabiliyor.
Pnrbltn Merhaba 5+5 hamileyim şükür ama hiç yemek yiyemiyorum midem bulanıyor yataktan çıkamıyorum çok endişeleniyorum bebeğime bişey olucak diye nasıl düzelir benim gibi olan varmı
Tubasim Pnrbltn ben de henüz başlamadı mide bulantısı, olsa bi dert olmasa bi dert emin olun ☺️☺️ Sağlıkla gelsinler inşallah
Tubasim Kızlar sabah uyanınca kasık ağrım daha fazla oluyor ama gündüz çok ağrımıyor neden aceba 🤔 6 haftalık olduk
Miss Bende bugün 6+6 haftadayım sali günü 7. Hafta da olucaz kalp atışı dinlemek için 15 gün önce keseyi görmüştük bakalım hakkımızda hayırlısı 🙏benim en büyük şikayetim çok wc ye gitmek onun haricinde ne mide bulantısı ne aşırı göğüs ağrısı çekmedim hatta bazen supheleniyorum kendimden🤦normalmi bisey hissetmemem diye
swdws Benimde sata göre 7+3 ama beş buçukmuş ultrasona göre bebeği göremedik yolk sac belli belirsiz gördüm geç döllenme olmuş olabilir eğer haftaya görünmezse kürtaj dedi😔
Yasminyenice swdws benim de durum aynı ama bana hiç öyle demedi. Ultrasondan ultrasona fark eder kana bakmak lazım dedi
ilkim19 swdws yani eğer kan değerleriniz düşmüşse eskiye göre ya da yükselme hiç olmamışsa boş yada kimyasal gebeliktir. Ama değerler de artış iyiyse ve hala görünmüyorsa geç döllenme olabilir.
swdws ilkim19 anladım çok teşekkür ederim ama en son kan tahlililini 3 hafta önce vermiştim şimdi karşılaştırılabilir mi
Rumif Glmgkcmm 9+6 günlüğüm kaşık agrim geçti iki gündür sabahları uyanınca bel agrim oluyor bulantı hafif var ama çıkaramıyorum daha rahatsız edici oluyor tatili sormuşsunuz maalesef hiç gitmedik bunca zaman yine gitmeyiz ☺️☺️
Rumif Glmgkcmm kalp atışını bebeği 6+3 de alttan muane de gördüm geçen Pazartesi gittim orda da karindan gördük dışarı ses vermedi sadece gösterdi kalbi diye
Denizliche Glmgkcmm 5+6 yok sanırım bende artık 6 haftaligim artık haftaya cuma kalp atışını duyacağız insallah,göğüs açısı ve şişkinliği dışında bişey yok henüz