Hacer21 Benim 2 gündür dişim cok agrıyor benim daha önceki gebeliklerdede dişime vurmuştu sanırım bundada öyle dün gece agrıdan uhuyamadım bol süt yoğurt protein almam gerekiyormuş 😔
Ozgeozge Glmgkcmm yataktan kalkmadan ağzınıza atın bişey dyolar ama tiroid hastasıyım yemekten 1 saat önce ilaç içip öle yemek yiyebliyorum olmuyo malesef bende
ToprakVeAnnesi35 Dmn-rumeysa81 ben olumsuzum malesef. Bugün 8+2 yim ama bebek hala 6 haftalık. Sağlıksız gebelik dedi dr. Kan verdim bekliyorum. Sanırım kürtaj olacağım ben. Umarım görürsünüz bebeğinizi
Ozgeozge ToprakVeAnnesi35 bi arkadasımında öle oldu ama kendiliğinden düştü kalp atışı olmadgı için tutunamadı ama onada eger düşmezse kürtaj demişti inş saglıkla atlatırsın bu durumu senin saglığın yerinde olsun yine olur inş
Busrasevk ToprakVeAnnesi35 geç döllenme olmuş olamaz mı ? Benim de sata göre 10 haftalık ama ultrason a göre 8 haftalığım canım
Glmgkcmm Ozgeozge 7+2 canim benim perisan ediyor beni hafif midem bosken hemen midem bulaniyor illa dolu dolu yemem lazim onud yiyemiyorum suan bile ayagi kalktım midem bulandi yine oturdum
Ozgeozge Glmgkcmm aynı bnm gbi açken daha cok karışıyo yemk istedğimdede canm istemiyo yeyince şişknlik oluyo ne değişik bişy anlamıyorum
brlnhrmk 9 +3 deyiz biz 8. haftada 5 saatlik yola gidip tatil yaptık. ama hep dikkat etmeye gayret ettim bulantı kusma ilk gebeliğimde de bunda da yok. sadece bel bazen kasik ağrıları oluyor.
Mrvdgclk Bende 6+6 yım. Cuma günü kalp atışlarını duyucaz inşallah. Bulantı, kusma, gögüslerde ağrı ve sürekli uyku halindeyim.
Derya433 Glmgkcmm 8 haftalığım kalp atışını 6. Haftada duyduk bel ağrısı bulantı hiç eksik değil ama bir gün kusuyorum bir gün çok iyiyim yani dengesiz 12 haftayı doldurup tatile gitmeyi düşünüyoruz eşimle