Hacer21 Glmgkcmm aynısını bende cok yaşıyorum canım cok istiyor ama midem bulanıyor yiyemiyorum tam 2 kilo verdim ben
Glmgkcmm Annesininumudu merak etme mide bulantisi saglikli gebelik isareti derlervherkeste farkli zamanlsrda çıkıyor ortaya
Hacer21 Glmgkcmm ben sanırım oruç tuttum o yüzden bide kokuya ve yemeklere karşı midem bulamadığı için yemeden oldum o yüzden kilo verdim cnm
Hacer21 Annesininumudu cnm kötü düşünme mide bulantının sebebi bebeğin oluşumu denektir bana öyle dediler benimde hiç belirtim yoktu o sıra kalp atısıda yoktu sonra doktor 10 gün sonra gel dedi aradan 4 geçti mide bulantılarım başladı cnm cok şükür kalp atışınıda duydum 😊
ToprakVeAnnesi35 Hacer21 ben o düşünceye katılmıyorum:) görümcemin hiç midesi bulanmadı hiçbir şeyden de tiksinmedi 4 aylık kızı var maşallah:)
Mus-sak Glmgkcmm 3. Gebeliğim Canım ,,Diğerlerinede Aynı ay Hamile Kalmıştım 😁 Gebeliklerimde Yaz Mevsimi Denizde Geçti Sıkıntı Olmadığını Bizzat Tecrübe Ettim Ve Sorma Gereği Duymadım 🤗
Sedahoca Glmgkcmm doğru da anneye de bağlı kendimi korkutmak istemiyorum psikolojik bir durum sonuçta Doğum da
Melektempo 8haftaligim kilolu hamile kaldim dusuk tehlikesi var.. mide bulantilarim var.. ama olsun cok bekledim insallah kucagima alirim.. dualarinizi beklerim hamişler😊
Babubaa Melektempo ben de tüp bebekle hamile kaldım. Düşük tehlikesi var. Kötü geçiyor ama inşallah sağlıkla kucağımızda görürüz😊
ilkim19 Glmgkcmm şuan 7+1 iz 🤰🏻 6+1 de kalp atışı duyduk çok şükür 😊 iki gündür mide bulantılarım başladı öncesinde yoktu ama çok şiddetli değil sadece yoğun kokularda bulanıyor.
Ozgeozge 7+5 im 6+0da kalp atışını duyduk karın kasık agrılarım cok oluyo sanki karnım 5 aylık şişmiş gbi hissedyorum bazen, arada bel agrılarım oluyo midem bulanıyo agır kokulardan yemeklerden, doktor herşey olması gerektiği gbi dedi herkesin bünyesi farklı yiyemiyorum pek kilo vermemişsin iyi ama zayıflasanda önmli değil o senin tırnagından bile beslenir dedi 1 2 ay devam edeblir artışlarda olablir ama genelde 3. Aydan sonra azalır gecer dedi tabi doğuma kadr olanlarda istisna olabliyo dedi deniz konusunda bol bol yüzeblrsin deniz serbest güneşlenmek kesinlikle yasak dedi pis oldgunu gördüğün yerlerde girme dedi hepimz atlatırız inş 9 ay sürmez bulantılar 😊
Braalayan 7 haftalık olduk ve dün kalp atışlarını duyduk. Mide bulantısı çok kötü durumda şuan da zorla bir şeyler yemeye çalışıyorum. İnşallah sende duyarsın hemen
Dmn-rumeysa81 ToprakVeAnnesi35 aynı durum bendede var 7+3 tü ama bugün 6 denildi sadece kese görünüyor kalp atışı ve bebek görünmüyor korkuyorum 😢
ToprakVeAnnesi35 Dmn-rumeysa81 ben olumsuzum malesef. Bugün 8+2 yim ama bebek hala 6 haftalık. Sağlıksız gebelik dedi dr. Kan verdim bekliyorum. Sanırım kürtaj olacağım ben. Umarım görürsünüz bebeğinizi
EsraKaraku 8+1’iz cuma günü kontrolüm var 5inde kontrole gittiğimde kalp atışını duyamadık ama kalp atış çizgilerini gördük doktorum kalp atışı var ama daha kalp atışını duyurabilecek kadar güçlü değil dedi mide bulantısından bende hiç bir şey yiyip içemiyorum sürekli yatma hissi mahvediyor beni aşerip canım bir şey istemediği sürece hiç bir şey yemek istemiyorum aşerdiğimde bile aşerdiğim şeyi bile bi ısırık alıp bıraksam yetiyor yiyemiyorum her yer kokuyor sanki kokmayan yer bile kokuyor bana..rabbim yardımcımız olsun 🙏🏻