Ravzamuhammed Busbus58 süte zararı nie olsun olduğunuz yerde spor yapcksnz bol bol su için yeşillik bol yiyin ekmeksiz beslenseniz sütünz azalmaz
Ozlemmr Busbus58 benim bildiğim kadarıyla öle bir şey yok leslie de cok ağır sporlar süte yorgunluktan dolayı azalma yapabilir ama leslie öle şey Bi spor da deil aksine spor yaperken kendinizi daha iyi hissedecekseniz mutluluk hormunu salgılıyor bununda faydası cok
Hafise Derinin-annesi sanmıyorum cok saglam spor gecmişim var 😁 mis gibi fıtness koşu squat dururken elin gavuruyla ugrasamam 😁
Derinin-annesi Hafise fitnes ın squatın ataları da gavur o mantıkla bakarsak:) Bence cok ön yargılı olmayın.Çok iyi bir kardiyo çalışması yaptırıyor.Herhangi bir alet edavat gerektırmeden hemde.
Hafise Derinin-annesi leslie yeni cıkmış takıldıgım şey normal yürüyüşün adının değişmesi sosyetikleşmesi 😁
Derinin-annesi Hafise leslie çok uzun zamandır var.Yürüyüsün adı leslie degil.Kadının adı leslie mecazi mürselleme yaparak "Leslie"yapalım mı diyor insanlar.Leslienin videolarıyla kardıyo yapalım mı demeye gelıyor aslında.
Baobap Hafise ne alaka yaaa kadın milyonlarca insana fayda sağlamış biri. Ne kadar yanlış bakıyorsunuz olaya.
Hafise Baobap diğer yorumlarımı okursanız espri yaptıgımı anlarsınız herkes istedigi sporu yapmakta özgür
BurcuLice Busbus58 normal doğum mu? Sezaryen mi? Bence normal doğum yaptıysanız bir sakıncası yoktur kendinizi zorlamadan yapabilirsiniz
surass Leslie çok faydalı bence enazından bana iyi geliyo. Hamile değilken yapıyodum bacaklarımda falan baya incelme olmuştu 👍 Doktorunuza sorun bence daha net olsun Süt konusunda 🌸