Yaagmurr Busbus58 yaa dün happy kids veya peride de görmüştüm baya yapan varmış nasıl yapılıyor ki merak ettim 🤷🏻♀️
Ravzamuhammed Busbus58 süte zararı nie olsun olduğunuz yerde spor yapcksnz bol bol su için yeşillik bol yiyin ekmeksiz beslenseniz sütünz azalmaz
Derinin-annesi Hafise bir kadın var adı leslie.Knunla beraber hareket ediyorsun.Evru sallı gibi düsüünün.
Busbus58 Hafise leslie kadının adı sanırım. Evde yürüyüş gibi hareketler yapıyor . YouTube de videoları var
Derinin-annesi Hafise cok faydalı videoları var.15 dk 45 dk videoları var.İnanılmaz kalori yaktırıyor.
Baobap Hafise ne alaka yaaa kadın milyonlarca insana fayda sağlamış biri. Ne kadar yanlış bakıyorsunuz olaya.
Mavi87 Hafise katılıyorum. Leslie yöntemini uygulayabilirmiyim yazılsa neyse.. bende o nedir diyorum. Yiyecek, diyet falan zannettim 😂
Derinin-annesi Busbus58 sporun bir zararı olmaz herhalde 15 dk ile baslayın kendınızı cok yormadan.Yine bilen biri yazsında.
Prenseslerannesi34 Busbus58 süte ne gibi bir zararı olabilir cnm birşey mi duyduun ben hiç böyle birşey duymadım sporun süte ne zararı olabilir
Hafise Derinin-annesi daha doğurmadım valla dogurursam kendim üstesinden gelirim 😁 hele tadını cıkarayım bu zamanların😁
Derinin-annesi Busbus58 spora gidemedigim zamanlarda bende leslieyle spor yapıyordum evde ve çok memnundum.Dogumdan sonra yine baslamayı düsünüyorum.
Sisi Busbus58 merhaba sadece leslie mi yapıyordunuz o zaman? Başka sporlarda yapıyor muydunuz? Birde kaç dk yapıyordunuz tşk ederim 😌
mothers_baby2021 Prenseslerannesi34 bnde instagraöda takip ediyorum birisini .Doktoru önermemiş,.Sütte azalma olur diye