E-Y Bsraka111 Biz Atilla koyacağız 💙 Allah nasip ederse bir oğlum daha olursa Metehan yada Alparslan koymayı düşünüyorum.
Mom726272 Bsraka111 yiğit ve yağız çok fazla aynen 😅 Ensar ismini pek duymadım da benim oğlumun adı berat 😊 sağlık sorunu olması isimle mi alakalı yanlış anlamayın merak ettiğim için sordum
Bsraka111 Mom726272 ya ne kadar hurafe deselerde bi çocuk hemşiresi olarak öyle düşünüyorum genetik faktörler dışında isim ağırlığına inanıyorum
Nelmali Nurgull__ tam tersini yaşıyorum kızlar hep pembe 🙁 erkek rengarenk bir iki elbise alıp gerisini erkek reyonundan alacağım 😂 Yağız düşünmüştük biz erkek için Yekta da çok hoşuma gidiyor
Nurgull__ Nelmali ahahahah bende de tam tersi hep kız kıyafetlerine bakıp hayran kalıyorum😂😂 yekta da çok güzel isim🌸
haticeD08 Havva- İlk oğlumun adı Kutay ve biz de Çağatay ismi yüzünden çok tartıştık zamanında😄 Çağatay ismini sevmeme rağmen etrafımdaki bir kişiden dolayı koyamamıştım. Kutay ❤️🥰
haticeD08 Havva- Oğlum her şeyden önce çok kolay bir bebekti bizi hiç zorlamadı ve şu an da 17 aylık hareketli biraz meraklı demek daha doğru olur yaramaz ya da huysuz bir çocuk değil😊Kutaylar meraklı olur diyelim biz 😅
BRUTAL-BETTY Bsraka111 17 haftalık hamileyim bugün kesin erkek olduğunu öğrendim 🙈 ve Aras düşünüyorum