Nurgull__ Nelmali ahahahah bende de tam tersi hep kız kıyafetlerine bakıp hayran kalıyorum😂😂 yekta da çok güzel isim🌸
Mom053 Mandalina91 karan koyanlar Fahriye evcen doğurup çocuğunun ismini karan koymasaydı acaba ne koyarlardı bilmiyorum 😊tamamen ünlüye özenti😊 bu tipler kızlarına da kesin lalin koyarlar 😊 Allah Fahriye evrenden Sinem Kobal dan razı olsun onlar olmasa bu özentiler ne yapardı bilmem 😊
Hakikitosunpasa Ben Göktuğ istiyorum ama eşim kıza sen koydun şimdi sıra bende diyor. İlk oğlumuzu kaybetmiştik onun adı Ertuğrul olucaktı onun adını koyalım muhammed Ertuğrul olsun diyo bende çok uzun buluyorum ve Muhammed ağır bi isim diye düşünüyorum
Bsraka111 Hakikitosunpasa asla Muhammed koyma gerçekten çok ağır bir isim ve inanılmaz fazla Muhammed isimli hasta bakıyorum ben asla izin vermem eşime😔
Hakikitosunpasa Bsraka111 nasıl hasta. Canım bende diyorum kesin kararım diyor dinlemiyor adım gibi eminim kimliğe de yazdırıcak
Bsraka111 Mom726272 ya ne kadar hurafe deselerde bi çocuk hemşiresi olarak öyle düşünüyorum genetik faktörler dışında isim ağırlığına inanıyorum
Mom726272 Bsraka111 hmm aslında Bi bakıma haklısınız yani kendi oğlumda gördüğüm kadarıyla öyle 3 yaşına girecek 2 ay sonra 3 yaşına kadar 1 ameliyat geçirdi egzama oldu iltihaplı pişik oldu kaşıntı sorunu vardı sürekli yeniliyo oda 😔
B-P-R Bsraka111 ah ah ben 29+1 olmuşum Hla bulamadım İsim 🥴 Eşim doğu diyor ama İçime sinmiyor bir türlü aslında Buğra Kulağa hoş geliyor ama ben yinede aşırı kararsızım Ne olucak bu kararsızlığım Bilmiyorum
Durubatu Bende 24 haftalık oldum oğlum olcak bı kızım var hâlâ karar veremedik Batu Mete Göktuğ Aras bunlardan biri olcak sanırım 🥰
Durubatu Buğra Kayra Asrın Erim Tuna Utku Uygar Yekta Yaman beğendiğim isimler arasındaydı belki fikir olur 💙