esrabia SansliAnne İzmir’de özel medifema hastanesi 4500 5500 uzman doktor ve doçent doktor fiyatı değişiyor
Havva- Tugce-ylds sadece doğum benimki şöyle ilcedeyim ben 150 lira muayene ücreti ödüyorum hastane değil muayenehane doğum için doktorum konya medovayla çalışıyor 2 bin doktorum doğum parası alıyormuş 3 binde hastane alıyormuş
tugbade SansliAnne İstanbul memoriala gidiyorum sezaryen doğum 18 bin normal doğum 15 bin pahalı herşey ama yapacak birşey yok 🙏🏼
Duygu3437 tugbade umarım “1” şeri yanlışlıkla fazladan yazmışsındır 🤭🤦♀️ çok fazla değilmi niye okadar fazla
Elita SansliAnne Bende sakarya da yaşıyorum özel e gidiyorum. Geçen yıl 4000 diye duydum. Henüz doğum için konuşmadık. 🤷♀️ Sanırım 4500 ya da 5000 olmuştur. Zam olacağını söylemişti yetkili. Ama net bir rakam değil. Yaklaşık 🌿
rukiyeeefeee Leylaalin şuanki fiyat hakkında bilgim yoktu canım yani artması normal benm ilk hamile kaldığım zaman alper beyle fiyat halkında konuştumuştuk 800 lira demişti markaside şuan fiyat 1000 lira olmuş
Bakan54 SansliAnne 7 ve 8 binde bahsediliyor hangi hastane bu cok yuksek fiyat ben adatipla.anlastim 1 ay icinde.dogumum.olcak epidural normal.dogum olcak 5 bin tl normal.doguma 4 bin dediler sezeryan 3.750 dedi adatip