Tugce-ylds SansliAnne doğum paketleri var ben o şekilde yaptırdım 8 bindi çoğu yer 8 9 bin civarı zaten canım
Havva- SansliAnne ben konyadayim 5 bin istiyorlar doğuma 4 5 ay önce burda 3.500 falandı zamn geldi 5 bin çok pahalı geliyor bana bakalım nolcak
Ttlier19 SansliAnne eğer değişmediyse yakın zamanda medar normal doğum 3500 ama ilk doğumunsa 3600 sezaryende 3300tl idi 1 ay öncesine kadar adatipta sezaryen 3500 normal 4000 tl idi diye biliyorum
Sseedd10 Benim 7bucuktu nerde yasiyosun bilmiyorum ama canim 5 milyari gozden cikar :( cok pahali hersey
Tugce-ylds SansliAnne SansliAnne Ankara’da yaşıyorum bir çok özel hastane gezdim 8 bin 9 bin 11 bin civarı hep gerçekten pahalı
Havva- Tugce-ylds sadece doğum benimki şöyle ilcedeyim ben 150 lira muayene ücreti ödüyorum hastane değil muayenehane doğum için doktorum konya medovayla çalışıyor 2 bin doktorum doğum parası alıyormuş 3 binde hastane alıyormuş
rukiyeeefeee maraşta yaşıyorum geçen sene mattar arkadaşım oldu 1500 dü şimdi de ben olacağım 1000 fiyat