Mrvmhc Ocakda hamile olduğumu öğrendim kız mı erkekmi inanılmaz merak ediyorum bu sene erkek senesi diyorlar ama bilemedim sizler öğrendiniz mi?
Dilekcnkn Mrvmhc ben şu an 12 haftalığım ama doktorum şu an birşey diyemem dedi 1 ay sonra gel net birşey söyliycem sana dedi bakalım ☺️
Guldenur Mrvmhc benim etrafımda da kimden duysam hep kız bizimde cinsiyetimiz kız ama detaylı ultrasonu bekliyorum kesinleştirmek için ☺️
Papatya-34 Mrvmhc bende haftaya öğrenicem doktor önce erkek dedi sonra kız dedi bakalım haftaya ne der 🤣
Sumeyye15_3 Dilekcnkn cinsiyet öğrenmek için daha erken. Doktor birşey söylese de yanılma payı var. Bende ocak ayında hamile kaldım, 3.gebeligim 2 oglum var bende cinsiyetini çoooook merak ediyorum. Perşembe günü gidecegim Dr belki tahminde bulunur
Sumeyye15_3 Dilekcnkn hadi ya. Benimde 4 ocak🤭. Rabbim bana da size de hayırlı sağlıklı KIZ evlat nasip etsin inşallah
Dilekcnkn Sumeyye15_3 Bugün gittim 12+2 yim ramazan bayramından önce gel dedi bana 16 haftalıkken gidicem yani bugün ense kalınlığına falan baktım tarama yaptırmadım
Livanur22 Dilekcnkn hayırlısı olsun inşallah bende cuma günü gitmiştim ense kalınlığı biraz bana fazla geldi dedi bi ölçüm söylemedi ve 2li test yaptır bu hafta dedi, perşembe günü randevum var yaptıracağım
Littlespy kukiveannesi benim son adet tarihim 25 Aralık, 14+1 de tam oluşmamıştı😟 erkeğe çok benziyor ama kız da olabilir dedi 😃 17.haftada tekrar gidicem o zamana öğreneceğiz inşallah 😃
Mehtap_gunes kukiveannesi aaa benimde son adet tarihim 23 aralik buz cumartesi gidicez doktora insallah bisey soyler bu ikinci hamileligim kızımda 13.haftamda söylemisti sizin cinsiyet neydi yukarilari okuyamadim fazla
Nurr_1 Mrvmhc 8 ocak son adet tarihim. Geçen hafta 12+0 da doktorum Bi tahmin yaptı ama henüz net değil dedi 16-17 de netleşir inşallah 🤭🤭
aysenunur Nurr_1 benimde 7 ocak😆 dün gittim hiç cinsiyetle ilgili bişey demedi göremedim filanda demedi
Mrvmhc Littlespy benimde son adet tarihim 19 Aralık pazartesi günü randevumuz var 17 hafta oluyoruz 4 ay oluyo yani bi ufak cinsiyet partisi yapıcaz da umarım belli olur😍💃🏼
Livanur22 Mrvmhc bugün tam 12 haftalığım, geçtiğimiz cuma kontrolüm vardı doktorum cinsiyet tahmini istermisin dedi, isterim dedim ve net değil şuan daha çok erken ama bana kız gibi geldi dedi :) ilerleyen zamanlarda netleşir bu sadece tahmin dedi