• Doğum
  • Doktorun doğum kafası 🤔

Neseli5 açık açık soracaksın hocam gidişat nasıl normal doğuma engel bir durum var mı diyeceksin ya da bebeğin pozisyonu normal doğum için uygun mu diye sor o anlatır zateb

Neseli5 yurtdısındada zaten bu sekılde dogum seklını konusan doktra denk gelmedım hıc
    hersey olagansa normal olmasını saglamaya calısıyolar ama ben normal yanlısıyö yda aman zor olur su bu dıye sezaryene yonlendırmıyolar tabıkı
    burda lafım anne adaylarını etkılemeye calısan doktrlara zaten

Kızlar ben de önümüzdeki hafta kontrole gideceğim. 27 haftalık olucam. Sizce bu doğum meselesini açayım mı ben de?🤷🏼‍♀️ Ben erken nasılsa vaktimiz var önümüzde diye hiç girmedim de şimdi yorumları okuyunca bir acaba mı dedim😂

Beyzan pozisyon filan doğuma kadar değişir ama ya valla bakalım artık konuşmanın gidişatına göre

Miumiu sen bilirsin, ben eğer sezaryen kafasındaysa doktor değişikliğine giderim diye erkenden öğrenmek istiyorum

Neseli5 benim ki bana sordu nasil istiyorsun diye bende.normal dedim ama iki secenek hakkında da konuştuk minnakımizin durumuna bağlı

Neseli5 elbette değişir de niyet öğrenmek önemli yoksa ben normal doğum diye beklediğim son anda sezaryen oldum her şeyin hayırlısı

Mega123 yok canim inovaya turkcan beye gidiyorum ben sen fatih beye mi gidiyorsun

Neseli5 ben son haftaya doğru sormuştum o da ne demek sezeryan şimdilik normal görünüyo aksi durum olmadıktan sonra sezeryan ı çıkar aklından demişti

Burcuckmk bana soran yok ama sorularımdan anlamıştır, plesentanın yerini sordum, enfeksiyon normal doğuma engel mi diye sordum

Mega123 muayene ücreti ne kadar canım orda kac haftaliksin doğum ücreti falan ne biliyomusun merak ediyorum orayı arayıp sormadim ama

Neseli5 ben doğum şeklim belli değilken sormuştum normal doğumu mu sezaryeni mi destekliyorsunuz diye, normali tercih ederim siz sezaryen mi istersiniz demişti. Çatı muayenemden sonra normale çok uygunuz sizi hiç sezaryen almak istemem dedi, ben de istemem normal olalım hocam mümkün olursa demiştim. Şimdi bebiş doğmak bilmiyor cuma günü yatış verdi doktorum, bugün konuştuk yine ilk normali zorlayacağım olmazsa sezaryen dedi. Baştan ne diyorlarsa onu destekliyorlar gerçekten tüm süreçte. O sebeple sizinle aynı düşünen bir doktorla devam etmeniz önemli. Konuşun derim mutlaka

Neseli5 3 40 haftalık olmustuk 3 nisanda dogum yaptım mesala ne açılmam vardı ne sancı doktor yatmışımı yaptı nst de bebegin kalp atışları yavaşladı doktor kaka yapmıs olabilir boşuna sancı çekme dedi açılmam 0 Dı hemen sezaryana girdim sonucta önemli olan bebegim. Ama ortak karar ve gidaşata baglı tabi hersey