• Doğum
  • Doktorun doğum kafası 🤔

Neseli5 32 den sonra belli oluyor sanırım catı muayenesinde sonra heralde 🤷

katipannee ne kadar güzel bir bilgilendirme yapmış doktor, inşallah sağlıkla kucağımıza alırız yavrularımızı

Nslhnkr böyle doktorlara ihtiyaç var hastasıyla ilgili ve güzel bilgilendiren

zeytinkiz evet olabilir o zamanı beklersek bakalım çok geç. Kalmak istemiyorum eğer sezaryen kafasındaysa

Neseli5 valla benim doktorum full normal doğum kafasında ssvd deneyelim diyor normal doğumun nirvanasi yani 😃 ama az çok anlarsın mesela sen soru Sor doğum hakkında şu engel mi bu engel mi gibisinden

Beyzan AA bak sen öyle deyince aklıma geldi enfeksiyon var benim vajinal enfeksiyon tekrarlıyor malesef, onu sordum normal doğuma engel mi diye hayır engel değil demişti

Dilekcnkn haahah oda iyimiş, benim ki gece Eğitimini sormuştum 1 ini önermişti bana görüşebilirsi diye

Mlkrfk özele gidiyorum, bencede sağlık durumuna göre şekillenecek ama dediğiniz gibi gebenin tercihi de burada önemli ve doktorun yatkınlığı diyelim

Gull_94 malesef, normal doğumu destekleyen ama gerekli bir durumda sezaryen olmalı yurtdışında olduğu gibi bence

Neseli5 Bu bile iyi bir sey sana mesela o zamana kadar geçmezse Sezaryen olur filan dememiş. Bence bir dahaki randevu da. Sormanın vakti gelmiş ben 27 haftalık gideceğim bir dahaki sefere netleştirecegim doğum şeklini.

Neseli5 34 haftaya girene kadar hiç konusmadık nst konusu açıldı o gün konustuk ben normal dogum istiyorm dedim o da ben 3 düştükten sonra sezaryan istersin diye bir düşünmüştüm dedi bende olursa normal dedim o desteklerim dedi sagolsun bence bunu karşılıklı konusşabilrisn doktorla normal istedigini veya sezaryan istedigini

Beyzan bende 26 haftalık canım 2 hafta sonra randevum var işte nasıl soracağımı düşünüyorum

SERNUR aynen öyle Konuşabilmeliyiz, sizin 34.haftada olmuş konuşma bende çok geçmeden netleştirmek istiyorum yoksa doktor değişikliğine gidebilirim açıkçası geç olsun istemiyorum

Neseli5 açık açık soracaksın hocam gidişat nasıl normal doğuma engel bir durum var mı diyeceksin ya da bebeğin pozisyonu normal doğum için uygun mu diye sor o anlatır zateb

Neseli5 yurtdısındada zaten bu sekılde dogum seklını konusan doktra denk gelmedım hıc
                      hersey olagansa normal olmasını saglamaya calısıyolar ama ben normal yanlısıyö yda aman zor olur su bu dıye sezaryene yonlendırmıyolar tabıkı
                      burda lafım anne adaylarını etkılemeye calısan doktrlara zaten

Kızlar ben de önümüzdeki hafta kontrole gideceğim. 27 haftalık olucam. Sizce bu doğum meselesini açayım mı ben de?🤷🏼‍♀️ Ben erken nasılsa vaktimiz var önümüzde diye hiç girmedim de şimdi yorumları okuyunca bir acaba mı dedim😂

Beyzan pozisyon filan doğuma kadar değişir ama ya valla bakalım artık konuşmanın gidişatına göre