Nry0682 HappyMom 11+6 da gittigimizde ikili taramaya doktor %51 erkek dedi bundan hangisi icin umutlanmalıyım zaten %50 kız%50 erkek 1 pay verdi kesin olmadıgı icin.bugun kontrolüm var 13+5 iz bakalım bugunki oranı kac vericek🤷🏻♀️ Belirtilere göre hic anlamıyorum burda yazılanlara göre bulantım kusmam yok ayaklarım sıcak çin ve ramzide kız.
Didoo9 HappyMom bütün ailem erkek olacağını hissetti bende dahil olmak üzere 12.haftada erkek 14.haftada erkek 16.haftada kız denildi şok olduk inanamadık 😅 herşeyimizi erkeğe göre ayarlamıştık ismi bile belliydi 😅 sadece erken diye almıyorduk. Detaylı da kız olduğu netleşti ben dahil herkes çok şaşırdı kendimi alıştırmamışım böyle bi durum varlığına 😂 ama annemi ve kayınvalidemi kız olduğuna ikna etmek benim ikna olmamdan daha zor oldu😂
HalimeTosun Didoo9 benim 12 haftalık ikili test için gitmiştim doktor normalde 16 hafta olmadan asla cinsiyet söylemiyor usg de bir pipi gördüm dedi sonra hiç yorum yapmadı cinsiyetle ilgili sizce kesin midir sizin cinsiyet değiştiği için yazmak istedim
Bsragrl Didoo9 merhabalar :) doktorunuz kesin mi erkek demişti 14. Haftada acaba :) Benimde arkasından erkek dedi ama ultrason fotoğrafını gören kız bebek diyor :) 13 hafta 5 gün iken teşhis etti %99 erkek dedi sırtından arkasında ki bi çıkıntıdan :) Sizin nasıl konuştu acaba birde hastaneniz özel mi 😊❤️
Seymik Mucize_ benimde sivilcelenme mevcut, hep kız hissediyorum karnım da mesela dikine değil daha yayvan geliyor kenarlardan, çok merak ediyorum ne gelicek. Rüyamda hep erkek cocugu görüyorum rüyaların bir anlamı var mı gerçekten yaaaaa
DenizSayer Seymik aynısı banada oldu yüzümde sivilceler çıktı erkek hissediyordum rüyamda kendime benzeyen erkek bebek görüyordum hep ama cinsiyetimiz kız bebek🌸👼🏻 Herkese aynısı olmaz tabi
Mucize_ Ela20 forumda ki arama yerine tamiz teorisi yaz orada çıkar ultrason kağına bakıp anlayan var . Ben hiç anlamıyorum ama bebeğin şekli olsun kese görüntüsü olsun tahminde bulunanlar var. %80lik kesim tuttu diyor" %20 tutmadı diyen beni incelememe göre
Seymik @DenizSayer ay aşırı meraktayım herkeste farklı oluyor belirtiler sağım solum hurafe olduuuu yüzükmüş,tuzmuş vs 😂😂😂
DenizSayer Seymik denedim canım bende cinsiyet öğrenemeyince ablamın zorlaması ve merakla çamaşır suyu yok karbonat yap dedi yaptım köpürdü kapardı erkek belirtisi oğlun olacak dedi ilk doktorda erkek gibi dedi ama herkeste belirtiler aynı değil ekşi aşeriyorum ben kızım oluyor en bilindik hurafe sanırım ama etrafımda ekşi aşerip karnı yayman olup erkek olanda var
Senaa28- Birgul benimde öyleydi herşey erkeğe işaret etti burada yorum yapab arkadaşlar ultrason resimlerine hep erkek dedi sonuç bezimde kızımız geliyor ☺️
Nermin_Medis Senaa28- banada erkek tahmini yaptılar 17ci haftadayım amma bu gün doktor kız tahmin etdi benim evde kızım var bizde erkek isdemişdik Allahın kısmeti işte
Arslanmedine Birgul bana da 12 haftada erkek dedi 13 haftada gostermedi bir ay sonra randevu degisirmiki senin gibi erkek senesiymis benimde hamileligim senin gibiydi
Birgul Arslanmedine ayy bilemiyorum valla bende çok hazırladım kendimi erkek işte değişmez heralde falan ama değişti 18. Haftada değişmez artık dedi siz herşeye hazırlıklı olun☺️
Minikpandam1 Herkes ama herkes kesin erkek olucak diyordu ama ben kız hissettim 13. Haftada doktor kıza benziyor ama erken daha dedi bakalım birdahaki ay tekrar gidicem benimle aynı durumu yaşayan var mı? Değişen oldu mu kızdan erkeğe
[silindi] Minikpandam1 Ben şuan sizinle aynı durumdayım ama daha öğrenmedim herkes erkek diyor eşim kız istiyor bende o istiyor diye kız istemeye başladım çok merak ediyoruz hayırlısı olsun👀🐣
Bebek3444 HappyMom hep kız hissediyordum belirtilerin %95 kız diyordu 16.haftada ultrasona girerken kendimden çok emin bi şekilde hiç tereddüt etmeden kız diye düşündüm veee sonuç hislerim beni yanıltmadı Rabbimin izniyle Ağustos sonu Eylül başı gibi bi kızımız olacak 🌸🌸
fatmacos HappyMom ben erkek hissediyorum eşim kız belki de ni kızım var ondan erkek olmasını istediğim için hissim erkektir bilmiyorum 😅😅 yanlış anlaşılmasın cinsiyet meselesi değil sadece insan biri varken diğerini de tatmak istiyo ister istemez haftaya öğreniriz nasip olursa sağlıkla olsun inşallah
SutlacimiYedimmiBen HappyMom erkek hissediyordum erkek oldugunu ogrendim nasipse ikinci oglum olucak🙏❤