Asusu Zeynepemir72 mesajın çok teşekkürederim canım bu hafta tekrar gidicem bakalım ozaman ne diycekler ozaman seninle paylaşırım ben pek foto atmayı bilmiyorum eşim başka yere attı fotosunu ama bakılmadı kimse birşey yazmadı bende pek anlamıyorum canım
Asusu Zeynepemir72 canım pırofilime girip bebegin utorosyon fotografı var bakarmısın tahminde bulunurmusun sana zahmet
Glshozsy Betfer Son adet tarihimi net hatırlamıyorum baktım ama birinde kız birinde erkek çıktı emin olamadım ☺️
Nese_bas Zeynepela1 bana da bacak arası boş kız gibi dediler acaba gittiniz mi tekrar ne dediler size kızınız mı olacak mıs kesinleşti mi
Zeynepela1 Nese_bas yarın 16.00 da randevum var canım ben gördüm boştu bacak arası bir kızım var bu ikinci kendim dedim hatta doktordan önce kız diye 😄😄😃
Nese_bas Esrao6 bacak arasını görerek mi kız dediler acaba ya bizde 14 haftalık kız dedler bacak arası boş dedi ama emin olamadı değişir mi ki ya
tugba07caylak08 Gulsah24 Benim. Kız kardeşim bekar ne alakaysa onu doğum yaparken gördüm erkek bebeği olmuştu kendime yoruyorum artık ☺️
Anneyim_ben1 Fatmanur88 bana da 15. haftamda kız dedi sonrasında daha gitmedik. Kız deyip de erkek olabiliyormuş sanırım ama neye değişiyor anlamıyorum. Size doktor ne dedi? Kaç haftaya kadar kız denilip sonradan testisleri çıkıp erkek olduğu belli olurmuş?
Zeynepela1 Anneyim_ben1 kordon bacak arasına giriyor haliyle kız gözükebiliyor akrabamda olmustı aynısı 😄
Zhradc Anneyim_ben1 yani başta pipiyi göremiyorlar ya da pipiyi göbek bağı snıyorlar ya da göbek bağını pipi sanıyolar canım bu şekilde benm bildiğim
Nese_bas Zeynepela1 hadi gözün Aydın kuzum ama ben erkek der belki umudu ile gideceğim sanırım tabi önce sağlıklı olsunlar da bir kızım var bi oğlum olsun istiyorum ama işte nasip 🥰🤲🏼