nuniturkmen Mehtap_gunes bende rüyamda hep erkek görüyordum hemde adını bile söylediler adem koyucaktım eşim kız istiyordu 18.haftada kız dediler 😁
Glshozsy Betfer Son adet tarihimi net hatırlamıyorum baktım ama birinde kız birinde erkek çıktı emin olamadım ☺️
Fatosef Asusu 16 da kesinleşir normalde cnm ama senin bebis utangaç çıkmış 😁 genelde erkekte yanılma olmuyo. Çıkıntı varsa erkek olabilir hayırlısı neyse o olsun sağlıkla al kucağına 🙏❤️
Asusu Fatosef amin canım çok teşekkürederim çok sagol rabbim hepimize hayırlısını nasip etsin işallah sende sag saglim kucagına almayı nasip etsin işlllah🤲🏻
Selver90 hulyaaksoy canim ben oglumda cokkkk eksi yedim daha hamileliligimi bilmiyordum asiri limon canim cekmisti.bundada canim tatli istiyor.oglumda ilk cok guzellestim sonra cirkin oldum.bunda ilk cokkkk cirkinlestim simdi normale dondum🙃hep zit gidiyor
Bebebebe Brcozkn ay inşallah canım 🥰 bana gülşen yine kız dedi doktorumda iki kere kız dedi . inşallah değişemz sağlıkla doğar 🙏🏼🥰"
ekimannesi3 Tbd benim hep sol kasık ağrıdı ama erkek olacak. Bir de hep ekşi istiyor canım. Bende hiçbir şey tutmadı ne yazık ki 🙊
Zhradc Fatmanur_unal ayy inşallah değişmez bende pek kimseye demek istemiyorum bu sebepten çünkü biliyorum erkekde değişme pek olmuyor ama kızda ilerleyen aylarda değişim oluyor
Gmmz93 pitircikannesi benim 12. Haftada bacak arasını görüp kız demişti ama 1 ay sonra netleşir dedi , bugün 16+3 kesin olarak kız dedi 🥰
pitircikannesi Gmmz93 hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah. Bana da 13+3te bacak arasını görüp kız demişti. Forumlarda cinsiyet değişiklikleri görünce ben de bi şüpheye düştüm☺️. Detaylıyı bekliyorum.
mutluugizz Hamile kalmadan önceden başladı hislerim kız bebeklerini aşırı sevmeme rağmen hep oğlum olacağını hissettim ki 13+0 da da oğlumuz olacağını öğrendik 😊😊❤️ Çoğu kişi hissediyor zaten
Anneyim_ben1 Fatmanur88 bana da 15. haftamda kız dedi sonrasında daha gitmedik. Kız deyip de erkek olabiliyormuş sanırım ama neye değişiyor anlamıyorum. Size doktor ne dedi? Kaç haftaya kadar kız denilip sonradan testisleri çıkıp erkek olduğu belli olurmuş?