Birsen_defnem 13 hafta 2 günlüğüm beş yaşında bir kızım var hep erkek hissetmiştim ama az önce doktorum yüzde 90 kız dedi hala içimden bi ses erkek diyor ama yüzde 90 büyük oran değişmez heralde🙄
Zeynepela1 Birsen_defnem benim de bir kızım var gönül ister ki diğer meyveyi de tadalım ama hayırlı ve sağlıklı evlatlar olması herseyden önemli ☺️Bana da aynı haftada kız dedi şu an 18 e gireceğim Cumartesi randevum var değişmez sanıyorum ☺️
Mehtap_gunes Ravzamuhammed hayirlisi Allahtan kizda bizim erkekte bizim sonucta hangisini atabiliriz ki sağsağlim sağlikla alayim kucagima hastaneden evime geleyim baska bisey istemem
Ayse-45 HappyMom Çevremde her gören kesin oğlun olacak dedi annem kayınvalidem dahil ben de artık erkek hissetmeye başlamıştım cinsiyet öğrenmeye gittiğimizde doktor ne hissediyorsun dedi %99 erkek dememle kızın olacak hayırlı olsun dedi ve hayatımda hiç o kadar mutlu olmamıştım🥰🙏🏻
Aysell88 HappyMom iki oğlum var ikincide erkek geçti içimden doğru çıktı 🥰 ama bunda öğrenmeme daha çok var evet yine erkek geçiyor ya alışkın olduğumdan öyle diyorum hayırlısı inşallah sağlıklı sıhhatli olsunda 🤲
Zeynepela1 dlnyny hayırlı evlat olsun ☺️Bende 13+4 gibi gitmiştim kız dedi bacak arası da Boştu yani bu hafta sonu tekrar gidicem kesin olur galiba siz gördünüz mü net ben birseyler de aldım kız diye 😃
dlnyny Zeynepela1 tabii ki direkt bacak arasını gördük kocaman pipinin fotoğrafınıda verdi sağolsun doktorumuz😅 çok heyecanlı oluyor inşallah bebiş gösterir öğrenebilirsiniz yarın. Tabii hayırlı sağlıklı evlat olsunlar😊
Nese_bas Zeynepela1 bana da bacak arası boş kız gibi dediler acaba gittiniz mi tekrar ne dediler size kızınız mı olacak mıs kesinleşti mi
Birsen_defnem Zeynepela1 bi hayal kırıklığı bi burukluk oluyor ister istemez önemli olan sağlığı hayırlı evlat olsunlar inşallah
Sevinc21 Ay-12 banada hep aksi dendi sol tarafdan oluypsa cpcuk kız oluyo diye zatn iki kızımda soldan oldu agrı aşagı tarafdaydı ama yumurtlama solda oldu nasib kısmet işi.hayrlı olsun size
Ozcifci Kızlar benimde iki kizim var 3 hamileyim erkek istiyorm erkek olanlar ilk bebeklerini hangi kasikta hissettiler