Nermin_Medis Hulya_emir ben googlede baktım canım. Cin takvimi rus takvimi ve Japon takvimine üçündede erkek dedi. Japon takvimine göre %89 ihtimal erkek çıktı hatta. O %11 i tutdurmuşuz. Bu da bizim kısmet her halde. Ayrıntılı ultrasonda doktoru değiştiricem bakalım onne diyor
Minikpandam1 O-Kaptan inşallah benimde öyle olur sağlıkla önce çevredekiler psikolojimi bozdular ben hep sağlıklı bir kızım olsun istiyordum ama kaynanamın baskısı psikolojikmen çökertti
GizemmK33 HappyMom ya bizim ikili test te baktı hoca çok emin olmamakta birlikte kız gibi dedi geçen hafta ise erkek dedi ama nedense hep bir acaba var. Tabi ki sağlıklı olması en önemlisi ama sanki değişecekmiş gibi bir his var
Caglabade Birgul bizde 2 li test yaptırdık ancak bize böyle bir bilgi sunulmadı böyle bir şey var mı cinsiyet tahmini yapılıyor mu?
Denizz-Derya HappyMom 14 haftayken erkek gibi dedi 16 ve 17 haftalarda tekrar baktı kendini göstermiyor bağdaş kurmuş😒
Veralynn Gzdklc Benimde bir kizim var 2,5 yasinda. Belirtiler ayni. Doktorum kiza benzetti. Benimde en basindan beri oglum olacak hisssi var icimde. Darisi basima diyorum 🤗🙈
Satii Arkadaşlar bugün doktora gittim 15. Haftamdayım doktor kesin erkek dedi bana da gösterdi bacak arasındaki çıkıntısını kordon felan değildir demi dedim ama değiştir mi acaba sonradan cinsiyet
[silindi] @HappyMom Biz henüz öğrenmedik cinsiyetini 10. Haftadayım ama herkes erkek olacak diyor belirtilerim erkek belirtileriymiş ancak eşim de çok kız istiyor aşırı merak ediyoruz bakalım ne olacak👀😅
[silindi] Minikpandam1 Ben şuan sizinle aynı durumdayım ama daha öğrenmedim herkes erkek diyor eşim kız istiyor bende o istiyor diye kız istemeye başladım çok merak ediyoruz hayırlısı olsun👀🐣
2inciannelik HappyMom 8 haftalığız öğrenemedik daha çok varrr 1 oğlum var bunu çok kız istiyoruz hayırlısı rabbimden inşallah sağlıklı eli ayağı düzgün bir evlat versin Allah hepimize .