SutlacimiYedimmiBen EEEEEEL 34 haftaligim dogum sekli belli degil bebegin pozisyonuna bagli gönlümden gecen ilki gibi normal olması
123-4 hulya4627 Ayselaysel ben 13 hastalıkken öğrendim tabi bu aylarda kesin olmaya bilir ama kız görünüyor dedi inşallah öyledir
Hanileanne Belinay-miray sizinle aynıyız gün olarak Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🙏🏻 Bende sezaryen fakat doktorum 25 Haziran a gün verdi size 17 sine vermiş 1 hafta fark var
Buslee EEEEEEL son gün bugün bizim❤️ Yarın doğumum var hep bunu yazmayı bekliyordum👼🏻 İnşallah hepsi sağlıkla gelsin hayatlarımıza🙏🏻😊
Caglapolat Buslee sizin dogumunuz normalmi acaba benimde 40+1 haftamdayim carsamba gunu gel dediler ama ne bekliyor beni.bilmiyorum suni verirler mi acaba sancim belirtim bisiyim yok sizindemi ole sunimi verilcek sizede acaba
Hlymstf 26+5 uygulmaya göre 7 temmuz ama sezaryen olacağım için Haziran olacak oğluşumu bekliyorum sağlıkla 😍😘
Cansumomy Hlymstf benimde 27+2 3temmuz oluyor ama bende sezeryan düşünüyorum daha önce alıyorlar dimi sezeryan olucağı için kaç hafta önce alıyorlar ?
3prensesannesiii EEEEEEL 27+5 uygulamaya göre doğum tarihi 30 Haziran ☺️Ama o zamana kadar asla beklemez 🤣
Ftm_08_61 3prensesannesiii haftamız günümüz aynı 3 Temmuz gibi doğum gözüküyor erken doğum olabilir tabiki okadar sürmez😂
Esra50 Havvacan Bende 12+4 14 ekime denk geliyor ama tabi normalmi olur sezeryan mı bilemem 🙄 Sağlıcakla gelsinlerde inşallah 🤲🏻