EEEEEEL Kızlar hadi sevdiğiniz konulardan olan kaç hafta ve doğum tarihimizi paylaşalım. Ben 36 hafta dogum henüz belli değil
WmonallissA EEEEEEL 35+2 deyim Allah’ın izniyle 23 Nisan doğum tarihimiz. Daha erken gelmek istemezse tabi 🎈
Haticetalan Nur000 bnde 22+5 ağustos 5 görünüyor ama sezeryan olacağım için 22 temmuza yani kurban bayramında doğum dedi🥰
EceveDenizinAnnesi WmonallissA Ben de 35+2 deyim:) Sanırım sezeryan sizin de. Bu hafta sonu 36. Haftada kontrolüm var. Doktorum tarih verir diye ümid ediyorum 🥰
Ays0 19+6 daha çok miniğiz o yüzden doğum şekli ve doğum zamanı tam belli olmasa da tahminen 24 Ağustos dedi doktorum 🤗
buseli07 sevvalakkah Benim de 23+2 🥰 Bana da tahmini doğum tarihi için doktorum ya Temmuz ortası ya da en geç Ağustosun ilk haftası dedi. Umarım temmuzda doğum olur babası gibi yengeç burcu olmasını istiyorum da 😁😁
1prenses1prens-moms EEEEEEL 37+6 çarşamba çatı muayenem var bakalım inşallah belli olur artik ne zaman gelicek evimin nesesi🥰🧚♀️👸
Aralidnak 32+5 🔅 Erken gelebilme ihtimaliyle beraber normal ekranın verdiği tarih 20 Mayıs fakat Mayıs başı itibariyle beklemedeyiz 😅
Habibe34 Aralidnak bende 32+5. doktorda 38. Haftada alırız dedi ama ben 39 da olsun istiyorum eğer erken gelmezse.
PIRIL Aralidnak ben de 32 deyim, ilk oğlum 38 de normal doğumla gelmişti. Heyecanla beklemedeyim bakalım 🙏🏻
123-4 hulya4627 Ayselaysel ben 13 hastalıkken öğrendim tabi bu aylarda kesin olmaya bilir ama kız görünüyor dedi inşallah öyledir
Yasemin0728 EEEEEEL 20+6 haftalığız çok şükür 🥰 uygulamaya göre 17 ağustos gözüküyor doğum ama daha henüz doktorumla doğum konusunu hakkında konuşmadık bakalım normal mi olucak sezaryen mi
bus91 EEEEEEL 33+5 10 mayıs sezaryen tarihi aldık bugune şükür dıyelım oğlum geceleri uyutmuyor Allahım sağlık versın kavuşmaya az kaldı🥰