Haticecakirr Ayselaysel maalesef öğrenemedik doktorumuz kıza benziyor dedi ama buraadaki arkadaşlar hep erkek diyor 😂 bakalım 2 hafta sonra falan kontrolümüz var o zaman öğreniriz inşallah
Essra7 Zehra516 Bsk-1 ben de 7+6 ❤️ Baya basındayız insallah sağlıkla kolaylıkla doğum nasip olsun hepimize 😍
htcsrtymc Nurr_1 ben de 12+4 aynı tarihlerde doğum yapacağız demek ki Allah sağsalim kavuştursun hepimizi bebeklerimize😍🤲🏻
2cocuk1kediannesi 5 mayıs Allahın izniyle🥰 daha 29 gün var ama ben 2. Oğlum için çook heyecanlıyım. Tüm bebekler sağlıkla gelsin inşallah🙏🏻
Elifeslem minikkizannesi bende 29tam doğum şekliniz beli mi benim sezeryan olacağı icin 10gun erken alırlar herlade
Fatmabngl @Ayselaysel Merhaba özelde doktor tahmini söyledi araştır hastaneleri zaten 4. Aydan önce hiç bişey söylemiyor ben 11. Haftadayken doktor tahmini demişti
Zeliiiss EEEEEEL 21+1 15 ağustos görünüyor inşallah 😍 siz daha yakınınız tabi sağlıkla kucağınıza alin😍
Nurr_1 htcsrtymc Amin inşallah ❤️ sezeryan olacağı için 10 gün öncesi denildi bana normalde 23 Ekim görünüyor ama biraz erken alırız dediler. İlk doğum sezerryandi Sizin ilk gebelik mi 🥰🥰