momlove1 Merhaba allahın izniyle benimde doğumum ağustos başı gibi gözüküyor 🙏🏻
Aslında belirli adetlerle almak yeterli oluyor ama işte biz görünce beğenip fazlaya kaçabiliyoruz . Her bebek farklıdır kilolu da doğabilir zayıfta bacakları uzunda olabilir :) rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin :) Benim kıyafet konusunda eksiğim hastane cıkısım ağız mendilim 3-6 ay zıbın .Aldıklarım ;10 tane tulum aldım falat tulumlar kalıp olarak çok büyük , yenidoğan 50 beden ip askı , kalın askı , yarım kollu uzun kollu olmak üzere kendim hastane cıkısı takım yaparım diye düşündüm . 4 çift eldiven aldım , sınırsız çorap :p her mevsime uyucak battaniyelerden 1 adet aldım kalın ince vs 2 müslin örtü aldım ,10 adet patikli tek alt aldım zıbınlarla giydiririm diye :) 3 adet önlük aldım , 2 omuz bezi , 2 tane de ter bezi aldım el örgüsü yelekler haricinde 1 tane penye yelek aldım . Tekstil hariç herşey kaldı :(
Allahın izniyle bir şekilde halletmek nasip olsun inşallah 🙏🏻 Maaş borçlara kiraya vs gidince elde avuçta birşey kalmıyor .. Rabbim gönlümüze göre versin :) Yaz ayı diye bebekler terler diye düşünme tamam çok kalın giydirmezsin ama içinde muhakak çıtçıtlı badisi , çorabı , tulumu üstüne de ince bir yelek giydirebilirsin zaten müslin örtü bile yeter ona diye düşünüyorum :)