Zelsonr AydanSahinSaban Yaa geçmiş olur o zaman😢 Salak mı ne yaaa 😠 İyi yapıyorsun canım şimdi nasıl geçti mi ağrın
AydanSahinSaban Zelsonr valla agrim var ama yoruldum diye mi bana carpti diye mi bilmiyorum kuzum ya 😭
Zelsonr AydanSahinSaban Anladım canım inşallah ağrın da gider bian önce. Bebişin çok çok iyidir aklına getirme😘
zeynepemiromer bebisim-_00 Ekim 24 sanırım ama kesin o tarih olur mu bilmiyorum Allah hepimizin sağlıcakla bebeklerine kavuşmasını nasip etsin inşallah 😍
Sevda-23 Ya kızlar benim 16+4 1 ekim benim daha erken olması gerekmiyor mu ve ben 12. Haftada öğrendim cinsiyeti çok net dedi doktorum yine gittim yine aynı erkek erken gösteriyormuş
Esinim Sevda-23 bende 15 haftalık 13 haftalık ken direk soykrdly tahmin de bulunmadı %100 dedi kızım oluyor inşallah 🤲
Elfglce zeynepemiromer ıkılı taramaya gıttgımde tahmınde bulundu ama bır sonrakı kontrolde netlesır dedı senın bellı mi😌
BirGolgi Zh_yanar valla karışık bizimki🙈 11. hafta doktor %80 kız dedi 12. hafta yok sanki erkek gibi dedi. Ben de sorgulamayı bıraktım. 3 hafta sonra gideceğim sanırım öğreniriz o zaman🥰
zeynepemiromer Elfglce yok benim de tahmin erkek ama belli değil hayırlısı olur inşallah ilk bebeğiniz cinsiyet aramıyoruz ikisi de sevilir hayırla doğsun yavrularımız ☺
Mollier BirGolgi bana da iki haftadır kız deniyor haftaya tekrar gitmemek için direniyorum neye göre tahmin ediyorlar acaba?bizim bebek de tembel hiç açmıyor bacağını😅
Zh_yanar BirGolgi hayırlısı olsun benim ilk çocukta kürtaj olduğum için hep öyle dua ettim nasip buymuş 🤲🏻🥰
Asli1108_ Gmz_bfbf bende bugun 13+1 oldum doktor kız gıbı duruyor dedi aynıyız hemen hemen ama net olark 1 ay sonra belli olur dedı inşAllah degısmez 🤲🏼🥰
Gmz_bfbf Asli1108_ biz de dun cinsiyet ogrenmeye gittik ama uyuyormus gostermedi kendini :) Haftaya bir daha gelin dedi doktor, heyecanla bekliyoruz :)