2inciannelik bebisim-_00 Kasım olmaz mı 😀😀 10 haftalık hamileyim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım
minikprensimmm123 Bende dün öğrendim cinsiyeti oğlum oluyor inşallah doğumda 11 ekimde gözüküyor 🤗🤗🤗🤗🤗🤗
Memoze minikprensimmm123 benimde doğum 10 ekim görünüyor aynıyız sanırım 🙈 ben cinsiyeti bir türlü öğrenemedim daha 😅
minikprensimmm123 Memoze Aslında ben baştan beri erkek hissettim ikili testte doktorum erkeğe benziyor dedi dün yine gittim kesin erkek dedi benim minnak çikolata yiyip gidince hareketleniyor🤣🤣
Memoze minikprensimmm123 minikprensimmm123 masallah sağlıkla gelsin😍 bana da burda hep erkek dediler bakalım haftaya gidicem 16 dolsun diye dişimi sıkıyorum 😅 başlamaz mı taşınma telaşım var biraz fazla dolaşıp iş yapınca belim ayrılacak gibi oluyor ve aynı şekilde bir ayağım tuvalette 🙈
Sarakgiz bebisim-_00 biz de 15+2′yiz. Bizim de inşallah Ekim görünüyor😊😊 eşim ve ben Ekim doğumluyken, ilk bebegimizi de yine Ekim’de kucagımıza alacagız inşallah. Allah herkese saglıkla kucagına almayı nasip etsin🙏🏼🙏🏼🙏🏼
Esinim Sevda-23 bende 15 haftalık 13 haftalık ken direk soykrdly tahmin de bulunmadı %100 dedi kızım oluyor inşallah 🤲
minikprensimmm123 Memoze Bende ye ekşiyi doğur ayşeyi teorisi tutmadı sürekli ekşi şeyler istiyor canım oda bir cinsiyet hurafesiymiş🤣🤣