Akrepbebek bebisim-_00 15+5 im. 5 ekim dogum tarihim. Ins hepimiz saglikla kucagimiza alir buyuturuz bebeklerimizi
Zelsonr AydanSahinSaban Yarın 16. hafta da oluyorum canım. İkiliyi yaptım. Üçlü testte 16 ile 18 hafta da yapılıyor üç tüp kan verdim birde idrar tahlili
AydanSahinSaban Zelsonr allah allah doktor bana hiç üçlü tarama demedi bugun 16 haftalik oldum halbuki.
Ayceycev AydanSahinSaban eliz ismini çook beğeniyorum ben 👍🏻👍🏻 Çok kibar geliyor bana. Tek isim mi düşünüyorsun?
Zelsonr AydanSahinSaban Çok güzel canım benim rabbim adıyla yaşatsın inşallah sağlıkla kucağımıza alalım inşallahhhhhhh 🤲🤲😍
AydanSahinSaban Zelsonr amin canim benim insallah. Bugun hastaneden çıkınca markete ugradik bir tane kadın gobegime öyle bir carpti ki kadnda sasirdi bende oylece kaldim ageim var ama şiddetli degil. Çok korkuyorum umarim bir seyi yoktur bebisin 🥺
Ayceycev Zelsonr ay maşallah Allah mutluluğunuzu daim etsin. Çok şükür biz de eşimle birbirimizin ailelerini çok severiz. İnsan mutlu oluyor böyle olunca
AydanSahinSaban Zelsonr aa bende balık burcuyum 😅 cok sulu gözüm ne yazk ki. Bide hamilelik iyice takntili kaygılı oldum
Zelsonr AydanSahinSaban Bilemedim ki kendin gidip söyle istersen üçlü test var yaptırmak istiyorum diye. Ben geçen ikili test sonucunu aldığımda 16 ile 18 hafta arası gel üçlü test yapicaz dedi bende tamam dedim. Bugün gittiğimde de doktora üçlü test yaptırmak istiyorum dedim haftan uygunsa yapicaz dedi. Uygun çıkınca yaptı. Devlet Hastanesi’ne mi gidiyorsun
Zelsonr AydanSahinSaban Yaa neden dikkat etmiyorlar ki😢 İnşallah çok çok iyidir bebişin merak etme canım benim. Onu koruyan bir sürü katman var. Bir dahaki muayanen ne zaman canım
AydanSahinSaban Zelsonr hem devlete hem ozele gidiyorum diyebilirim. Aylık rutine döndük ya iki haftaya böldüm ikinci haftada bi devlete gidiyorum bi ozele 😅
AydanSahinSaban Zelsonr 4 hafta sonra bir dahaki muayenem kuzum 😭 bilmiyorum ama kadin dirsegini bir gecirdi yandan sok oldum kalakaldm öyle. Umarm iyidir eve geldgmden beri uzaniyorum 🤦🏻♀️
Ayceycev AydanSahinSaban inşallah iyidir bebişin, ki iyidir bence, iyi düşünelim. Bu arada haberiniz olsun bana doktor ikili temizse diğerlerini istemiyoruz boşuna kafa karıştırıyor dedi. İkilim de temiz çıktı o yüZden üçlü dörtlü yaptırmayacağız
Zelsonr AydanSahinSaban Yaa geçmiş olur o zaman😢 Salak mı ne yaaa 😠 İyi yapıyorsun canım şimdi nasıl geçti mi ağrın
AydanSahinSaban Ayceycev sagol canim benim, amin inşallah rabbim saglikla kucagimiza almayi nasp etsin inşallah 🙏 belki o yuzden söylemediler kuzum ikiside soylemedi cunku