AydanSahinSaban Ayceycev yaaa caniiimm cok sevindiim hayrli ugurlu olsun inşallah saglikla gelsin♥️ bende yarn gidicem cok sancm var umarm iyidir bebek cok korkuyrm
Zelsonr Ayceycev Yaaaa maşallahhhhhhhhh 😍😍Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲💜 Eşim de kız istiyor bakalım hayırlısı olsun inşallah 😂🤭💕💕
Ayceycev AydanSahinSaban iyidir iyidir Allahın izniyle en riskli zamanlar geçti, hadi güzel haberlerini alalım ☺️🤲🏻
Emregizem bebisim-_00 yarın 11 haftalık oluyoruz bizde ekimi yakalıyoruz❤️😂 29 30 ekim arası doğum demişti doktrumuz
Tugba_D Aslina bazı doktorlar beta istemiyor bebek gelişimine göre hareket ediyor benim dr tam kan sayımı idrar ve beta testini her muaneye gelmeden yaptır diyor
Aslina Tugba_D benim sabit bir doktorum yok gibi biraz o yüzden istenmemiş olabilir. 5.haftadan beri her hafta bi doktora gittim 🙈
Zelsonr AydanSahinSaban Yaa masalllah senin de kız bakalım benim nolacak. Bu arada hanımlar korona testi verdim duan edin nolur negatif çıksın 😢🤲🤲
AydanSahinSaban Zelsonr ayy canim cok gecmis olsun belirtin mi vardi neden test verdin 😔 sen güçlü ol canim inşallah hic bir sey cikmayacak
Ayceycev Zelsonr yaa inşallah değilsindir ama pozitif çıkarsan da korkma, canını sıkma hiç, bizim ofiste hamile arkadaşım yeni atlattı. doktorlar da zaten covidin bebeğe geçemediğini söylüyor, bol bol c vitamini al. Hadi inşallah negatiftir yine de