Tugba_D Aslina hehe istanbul cnm inşallah allahım gönlüne göre verirr beta degerin kaç bu aylarda baktırdın mı hiç
Aslina Tugba_D amin canım hepimizin gönlündekini nasip etsin Rabbim inş. valla en son 4 haftalıkken bakıldı hiç baktırmadı doktorlar. Bakılması gerekiyor mu ki?
Mrymonek 14+3um dün doktora gittim erkek dedi kizlar :) yine çok yaymiyorum 16haftadan önce bazen yanılma oluyormuş diye yakınlarıma söyledim. Bı sonraki kontrolde kesinleşir sanirm :)
Mrymonek AydanSahinSaban benim batmalar gibi şeyler oluyor en başından beri var bazen çok oluyor bazen az. Rahim büyüdüğü için demişti doktorum. İlk aylara göre tabiki daha iyi şuan hafif batma halinde gidiyor. Yormuyorum kendimi işlerimi yavaş yapıp uzanıyorum. Bol su içmeye calisiyorum birde magnezyum iyi geliyormuş ama takviye almıyorum maden suyu içiyorum iyi gelir diye iki günde bir aklıma geldikçe yada :)
AydanSahinSaban Mrymonek haklsnz insallah oyledr ağrılar. Bnde bolca su iciyorum magnezyum vermedi dktr soda iciyorum bnde
Asli1108_ bebisim-_00 bende 11+2 yim 1 hafta var aramızda Allah kolaylık versın. Çalışmıyorum ben pandemı baslangıcı cıkmıstım. Evde gun sayıyıruz duvara cızık atıyorum 😜😜😁😁🤣
Aslina Tugba_D hadi ya neden benden istemediler acaba. Kanama falan da oldu acile gittim bakmadılar normal muayenede de hiç birinde bakmadılar.
2bebekannesi___ bebisim-_00 seninle aynıyız canım benimde 12+1 oldu Allah yardımcın olsun valla bende evde bile kılımı kıpırdatamıyorum hiç bir şekilde halim yok🤦🏻♀️
Tugba_D Aslina bazı doktorlar beta istemiyor bebek gelişimine göre hareket ediyor benim dr tam kan sayımı idrar ve beta testini her muaneye gelmeden yaptır diyor
mehtapland Bilge58 Aminn inşaaallah daha cinsiyetini öğrenmedim 1oğlum var bakalım görelim:)Siz öğrendiniz mi
Gmz_bfbf Merhaba, 13+6 haftadan selamlar, bize de cinsiyet icin kiz olabilir ama henuz net degil demisti 12. haftada
Asli1108_ Gmz_bfbf bende bugun 13+1 oldum doktor kız gıbı duruyor dedi aynıyız hemen hemen ama net olark 1 ay sonra belli olur dedı inşAllah degısmez 🤲🏼🥰