AydanSahinSaban Zelsonr ayy canim cok gecmis olsun belirtin mi vardi neden test verdin 😔 sen güçlü ol canim inşallah hic bir sey cikmayacak
Zelsonr AydanSahinSaban Canım benim komşum 6,5 aylık hamileydi o korona olmuş üç gün önce de onla temaslı oldum iki gündür de belirtim var şuan kendimi hiç iyi hissetmiyorum 😢 Allah rızası için dualarınızı benden esirgemeyin😢 Test verdim sabaha çıkar inşallah 🤲
AydanSahinSaban Zelsonr rabbim sifa versn insallah güçlü ol lutfen skma canini bebisini düşün bolca c vitamini al limonlu su ic portakal ye. Dinlen cokca
Zelsonr AydanSahinSaban Sağol Allah razı olsun canım benim 💕 Testim negatif çıktı çok şükür hamdolsun ama grip olmuşum başım boğazım çenem bütün vücudum ağrıyor😢 Bunun için bol bol meyve tüketicem💜
AydanSahinSaban Ayceycev aynenn kuzum ♥️ saglikla gelsnler insllah. decavit verdi doktor baska brsey kullnmiyorum
Ayceycev Zelsonr yaa inşallah değilsindir ama pozitif çıkarsan da korkma, canını sıkma hiç, bizim ofiste hamile arkadaşım yeni atlattı. doktorlar da zaten covidin bebeğe geçemediğini söylüyor, bol bol c vitamini al. Hadi inşallah negatiftir yine de
Zelsonr Ayceycev Allah razı olsun canım düşünceleriniz için. Çokk şükür negatif çıktı testim. Ama grip olmuşum dua edin de çabuk atalatayim benim bünyem çok zayıf🤲💜
AydanSahinSaban Zelsonr cok sevndim testine ama cok cok dikkatli ol canim baksana vakalar artmis durumda. Rabbim hepimizi korusun bebislerimiz icin ♥️
Zelsonr AydanSahinSaban Olurum canım ama diyolar iki günde belli olmazmış testte bilmiyorum içime kurt düşürdüler yine rabbime emanetiz ne diyim🤷🤲
AydanSahinSaban Zelsonr icini ferah tut elden ne gelir ki olmus olsan bile güçlü olmaliyiz bebislerimiz icin.🙏
Zelsonr AydanSahinSaban Öyle yapıyorum zaten canım dediğin gibi elden ne gelir duadan başka 🤷 İnşallah rabbim bizi koruyordur. Tüm hastalara da şifa versin Rabbim inşallah 🤲🤲