Minik1bey Gamze2259 Abartsanda abartmasanda sonuç olarak verdin o kiloyu sonuç odaklı bak olaya 😂 Bakalım ben verebilcekmiyim ilk hamileliğim bide 😂
Gamze2259 Minik1bey verirsin verirsin. İnsan istedi mi neler başarıyor 😁 zaten doğumdan snra ödem inecek. Bebeğin kesesi, eşi bilmem nesi gidecek. Ne kaldı geriye 🤣
Elif0601 Minik1bey banada fazla gibi geliyo zaten 76 ile hamile kaldım şimdi 84 kiloyum doğuma bir buçuk ay var inşallah çok almam bebek alır
gulizarcnz Minik1bey ben 50 ile hamile kaldim ilk 3 ay bulantilarimdan cok birsey yiyemedim 45 e düştüm suan 25+2 olduk 54 kiloyum normalde de çok metabolizması hızlı çalışan biriyim 3 4 kilo daha alir almam gibime geliyor😄 bebegim en son 23. Hafta da 16 cm 700 grm di 1 2 hafta sonra kontrolüm var bakalim ne kadar büyümüş🥰
Minik1bey Mom084 valla canım nstye falan gitmedim ben kasılması normal dedi bu haftalarda ilaç yazdı baktı herşey normal dedi gönderdi
zumraylayolculuk_1 Minik1bey Ay insallh dediğiniz gibidir bakıyorum masallah herkes uçmuş doktorda birşey demedi diye kafama takıldı işte
ozlemzkn Minik1bey nasılmış kuzunuz? 😊 Bende çok halsizlik ve uyku var, yerimden zor kalkıyorum. Gebelik kolestazı da var, o yüzden biraz stresli geçiyor günler ama buna şükür😊az kaldı inşallah
Aysekoc-2507 Minik1bey Merhaba 31 haftalığız 1 kilo 926 gram oğlum 😌 12 kilo aldım şu ana kadar 😅Ayten25-