Minik1bey Zeynepyrdnkl Kızlar siz kilo almış olmuyosunuz öyle bebek eşi suyu derken 4 kiloyu geçiyor zaten 😂 siz o kiloyu üstünüze alınmayın 😂😂
Zeynepyrdnkl Minik1bey 😂😂 güldüm valla benim de aklıma takılıyordu nasıl vericem diye gerçekten hepsi bebeğin mi oluyor 🙈😂😂
zumraylayolculuk_1 Ya 30+4 te kızımın kilosu 1400 du boyuda 41 cm yorumlara bakınca moralim bozuluyor az geliyor kilosu sanki
Mbetul zumraylayolculuk_1 sağlıgunda herhangi bir sorun yoksa boşuna endişe ediyorsunuz her bebek farklı bir dünya sağlıkla gelsinler inşallah 🤗🤲
Minik1bey zumraylayolculuk_1 Az falan değil gayet normal hatta bi çok annemize göre kilosu çok iyi diyebilirim
Selinozsoy Minik1bey ben şuan 30+2yim en son doktora gittiğimde tam 29 haftalıktı boyu 38 cm kilosu 1380 di 👼
zumraylayolculuk_1 Minik1bey Ay insallh dediğiniz gibidir bakıyorum masallah herkes uçmuş doktorda birşey demedi diye kafama takıldı işte
mom77 Minik1bey bizde 31+1 olduk alperenım 29. Haftada 1825 gr dı bende aç 6 kg almısım tok olunca ½ kg fazla cıkıyor yarın kontrolumuz var bızımde 🤍 iyi olsunlar bizde saglıklı olalımda kılolar verılır dert sadece kılolarımız olsun 🙂
Gamze2259 Minik1bey kesinlikle öyle 💕 kilo verilir. Ben ilk dogumumdan snra hamile kaldığım kilonunda altına düşmüştüm sağlıklı olalimda yine veririrz. Nslsa veriyorum diye abartmış olsamda 😁🙈
Minik1bey Gamze2259 Abartsanda abartmasanda sonuç olarak verdin o kiloyu sonuç odaklı bak olaya 😂 Bakalım ben verebilcekmiyim ilk hamileliğim bide 😂