Hmsrqw ozlemzkn çok şükür şimdiye kadar bi sıkıntım olmadı bi ara kaşıntım vardı şuan azaldı, ama dünden beri dişim ağrıyo birşey yiyemiyorum 🥺 siz nasılsınız nasıl gidiyor 🌷
Minik1bey Mom084 Nur topu gibi 18 kilo aldım 😂😂😂 Şimdi doktorun kapısında bekliyorum bakalım ne dicek bu kez beni görünce heran kovabilir 😂😂
Minik1bey ozlemzkn Valla iyi gidiyor aslında bazen bebek çok toplanıyor ondan korkuyorum şimdi kontrole geldim onu sorucam normal diyen var bebek kasılıyor diyen var bakalım neymiş. Siz nasılsınız 🌸
ozlemzkn Minik1bey nasılmış kuzunuz? 😊 Bende çok halsizlik ve uyku var, yerimden zor kalkıyorum. Gebelik kolestazı da var, o yüzden biraz stresli geçiyor günler ama buna şükür😊az kaldı inşallah
Minik1bey Mom084 canım valla bizimki 31+3 hareket çok fazla yok diyebilirim habire toplanıyor bi yerde anlamadım neden öyle oldu
Minik1bey UrazyadaMasal Sizin doktorunuz beni görse ne der acaba 😂 Şükretsinker sizin gibi hastalara 😂😂 Maşallah canım sanada bebişinede 🌸
kedidirokedi Minik1bey kaç kiloyla hamile kaldınız boyunuz kaçtı artık daha da hızlı alıcaz korkuyorum açıkçası 🙇🏻♀️
Minik1bey kedidirokedi 61 62 gibi bir kilo ile hamile kaldım. Boyumda 1.58 ama benim göbeğim yaygın değil yuvarlak top yutmuşum gibi duruyor resmen
Gamze2259 Minik1bey kesinlikle öyle 💕 kilo verilir. Ben ilk dogumumdan snra hamile kaldığım kilonunda altına düşmüştüm sağlıklı olalimda yine veririrz. Nslsa veriyorum diye abartmış olsamda 😁🙈
Minik1bey Elifca Moral bozmak yok 🌸 Sağlıklı olsun zayıf olsun 💕 Önemli olan kilosu değil sağlığının yerinde olması 💓
Minik1bey Prensannesi65 Bunlar ne istediğini bilmiyolar zaten 😂 ama sen hakikaten almamışsın be kuzum 😂😂😂
Minik1bey Zeynepyrdnkl Kızlar siz kilo almış olmuyosunuz öyle bebek eşi suyu derken 4 kiloyu geçiyor zaten 😂 siz o kiloyu üstünüze alınmayın 😂😂
tazeaane RH38 bende 27.haftamda 6 kilo almıştım banada fazla kilo dedi doktorum şimdi 30 oldum yarın kontrolüm var. Bakalım ne dicek 😀