Hazellamia Zeynep_99 ben şuan hissetmiyorum 16 olduk ama kilodandır bence daha küçük olmasına rağmen baya bi göbeğim var yağ fazla yani yapacak bişey yok bekliycem 🤷🏻♀️
kkuubbrraa Svr2021 kızım pek hareketli değildi 18 de hissettim oğlum çok hareketli ve iriydi 15 . haftada hissettim
iremem Svr2021 ben 17. Haftamda hissetmeye başlamıştım minik minik balık kayması gibi şuan 21. Haftayım baya tekme tokat dalıyor sanki :)
SibelAsel3365 Svr2021 ben sun 2. çocuğuma hamileyim ilk kızım da daha 12. hafta da hissettim ama bu bebekte 14. haftadayım daha hic hissetmedim normalmi acaba bilemedim😊
Mavi-7 Svr2021 16. haftada hissettim sanki balık kaydı içimde .Kabarcıklar oluştu değişik bir şeydi .18de de sağlam bir tepik yedim gece eşim de yoktu korkumdan ışığı yaktım yanıma biri geldi sandım😂😂
brcozdmr-068906 Svr2021 16!haftalikken hissettim ama net 20 haftalarda oluyor benim bebegim hem ters hemde aşağıda bu yüzden hep vajinamda hissediyorum 😂😂 Sonra direk tuvalete kosuyorum.Baskısı oldukca fazla çünkü
Mugesahra33 Svr2021 baya asagıda,rahımde 🌸tıtreme seklinde cok hafıf oldu ıkısınde de🥰,kelebek kanat cırpar gibide dıyebılırz
kukiveannesi Svr2021 bugün 14+4 olduk ve bugün ilk kez hissettim çünkü çok yaramaz 😅 çok duygusal bi andı çıldırdım 😍
SevincGancali Doktorlar 16-17 den önce hiss edemeyiz diyorlar ama beni kınamayın iki gündür sol tarafımda bir şeyler hiss ediyorum. USM de bebeğin sol tarafda olduğunu öğrendim. Bebek deyilse peki nedir hiss etdiklerim? 🤷🏻♀️ şimdi 10+3 haftalık hamileyim
Fatmaliakburak26 SevincGancali sımdı daha cok kucuk hareket etsede bız hıssedemıyoruz anca ultrasonnda goruyoruz ılk gebelıklerde bunun 20. Haftadan sonra hıssedılebılecegını soyluyo doktorlar
Szeys SevincGancali ilk hamileliğimde 13 14 haftalıktı çok ufak hareketlerdi hissettiğim. Şimdi ikincide aynısını 10 haftalıkken hissettim. Kınanacak bişey yok yani arkadaşım herkeste farklı😊
SevincGancali Brcadn ben de 10+3 haftadayım. Ben de iki gündür bir şeyler hiss ediyorum. Aslında bu haftalarda hiss edemeyiz diyirlar ama hiss ediyorum işte. Bir tek sol yanlmda, bebeğin olduğu tarafda hiss ediyorum.
Aslic Sinemceeeee ilk gebeligimde bende tam bu hafta ve gunde hissetmistim simdi ikinci gebeligim 15-16dan sonra ara ara cok nadiren hissediyordum 17den sonra epey netlesti cok sukur 🤗
Fatmaliakburak26 Sinemisis ılk gebelıgım benımde 21. Haftada kontrole gıttım o gun aksam gıssetmeye basladım hareketlerını