Malidlgz zisan1993 aynı şekilde bugün bende 20.haftamdauim.ne zaman tekme atar diye kafa patlatirken pat diye göbeğime tekmeyi yedim çok şükür önce gidiklamma gibi dediğiniz gibi sonra daha net 🤣😍🙏🏻
Deryabade12 Haftadan beri minik minik hissediyordum dün 23 haftalık olduk ve ilk defa karnıma baktığım da tekmelerini dakikalarca gördüm prensesimin baya elime tekme attı defalarca hemdeeeee çok güzel bir duygu 🥰🥰🥰🥰
Glshozsy Haftama girdim bugün ve bugün 2 kere hissettim 3. Gebelik bu arada 😍😍😍 aslında öncesinde de kıpırtılar vardı ama net değildi bugün net bir şekilde diyebilirimki bebeğim artık ben burdayım anne diyor bana Çok mutluyum sanki ilk hamileliğim heyecanımı anlatamam 🥰🥰
Ozlem-ssen Selma_aygun ben 20. Haftam da hissettim canım şuan 22 deyim ama cidden hissedince içinde korku falan kalmıyor sen de hissedersin az kalmış :)
Eegurefeoglu Svr2021 ben 18de hissetmeye başladım kızımı düzensiz olarak şimdi 23. Haftaya giricez o kadar hareketli bir bebiş ki hiç durmuyor yerinde 😂😂😂
Avokado Ggbl benim yumurtlama zamanından başladı nerdeyse hiç kesilmedi.hatta hamileliğimi bile o şekilde tahmin ettim. 12-13 hafta olana kadar devam etti hep ara ara. Doktorum hep normal olduğunu bi sorun olmadığını söyledi
Fatmadncr Svr2021 Svr2021 18haftada belirgin değildi 19 hafta artık tam anlamıyla su dalgası gibi hissediyordum belirgin şekilde
Nur-Fatma63 Ben 17 haftalıkken hissedmeye başladım ama dün Adana’ya gittik bugün hiç oynamadi korkuyorum acaba birşeymi oldu 🥺
Helokuzusu 21.haftada küçük küçük hissetmeye başlamıştım. Şuan 24.haftadayım inanılmaz hissettiriyor kendini. Hareketleri gittikçe belirginleşti❤️🙏🏻🧿
Fatmanur-3 Engzlevlt Bence bu haftadan sonra hissetmeye başlarsınız ben 18haftada başlamıştı şimdi 21 kuvvetlendi baya maşllah 😂
Minikannebsr Svr2021 19+5 ti içinizde mısır patlıyormuş gibi bir his ilk hissettiğimde kahkaha attım resmen. Gündüz çok hareket yok ama akşam koltuğa uzanınca bende durdayım diyor
Meyraninannesi Melikefurkanikra ben de sanmiyodun sormamistim bile. 13 haftada 2li test icin ultrasonla bakarken söyledi doktorum.