Szeys SevincGancali ilk hamileliğimde 13 14 haftalıktı çok ufak hareketlerdi hissettiğim. Şimdi ikincide aynısını 10 haftalıkken hissettim. Kınanacak bişey yok yani arkadaşım herkeste farklı😊
Wishuponastar Engzlevlt benim de 1 GlgnOlgn ayy çok tatlıı BabyYoda ayy ne güzel ben de 15+6. Haftamdayım. Mutlulukla bekliyorum onu hissetmeyi 😊
Bilgeeoz @Svr2021 ben şuan 18 haftalık oldum ve 17. Haftanın başında hissetmeye başladım kayıyor gibi oluyor ufak ufak tekmelerini de hissediyorum darısı herkesin başına
hiraselesra Melikefurkanikra 13+3 teyiz bizde bende hissediyorum ilk cocumdada cabuk hissettim bundada
Fadime_56 Svr2021 ben ilk 15haftalikken hissettim şuan 20+2olduk karnım geriliyo elimi koyuyorum sert ya poposu ya kafası
Susamtanem1 Merhabalar 15+3 olduk bugün iki gündür böyle pırpır eden birşey oluyor sonra elimi koyduğumda göbek deliğimden 2-3 parmak aşağıda yumruk gibi bi sertlik oluşup geri hemen gidiyor acaba bebek midir 🤩🤩🤩
Figen03 minnakimmm bizde 21 haftalık olduk dün akşam oğlum elini koyunca tekmeledi çok güzel bı duyguydu oğlum da çok heyecanlandi 🥰🥰
Susamtanem1 Figen03 yaaa bende o sertlik oluşunca acaba yanlış mı düşünüyorum hissetmek için erken mi yoksa diye düşünmüştüm ♥️
Bhrertrk 20 haftalıktı ilk hissettiğimde. beni içeriden yer mi diye ağlamıştım 🙄 ben ve hormonlarım işte …
gokhande Figen03 benimde 4.gebeliğim demek ki biraz daha sabretmem lazım 😬 16+1 haftalığız unutmuşumda nasıl oynadığını bir türlü anlamıyorum 🤭
Fatmaliakburak26 Figen03 ablamında 3. Gebelıgı aynı hafta hatta bebeklerımız oda 18. Haftada hıssettı ya
Bsra1111111 Figen03 sizin bellimi sağda kız diye biliyorum benim sağda 8.haftafayim 3 hafta sonra tekrar ulutsyona gircem bakalim nerde bıdık