GulcanDongel aleynauynk aynen bende ikitelli batibahata gidiyorum eşim her defasında girdi, video bile çekti kaç defa. Çok da güzel konuşur ilgilenir.
Elf_ogz MerveBostann 3 gün önce ordaydım. Gebelik durumunda eşleri alıyorlar içeriye. Belki doktorunuzla alakalıdır bilemiyorum 🤷🏻♀️
Hilalgk Gamze1duru BNde aynı durumu yaşadım 17. Haftada anca eşimi soktuk içeri hastanemi değiştirdim Erdem hastanesi bir kişi alıyor yanında
Nilayefe Gamze1duru benim de almıyorlardı hastane değiştirdim bence kalp atışını birlikte duyup bebeği görmek önemli
G-Enguder Bende Bursa’da bir özele gidiyorum pandemiden dolayı benimde eşimi almıyorlar ama arada bir son saatlerde gidersek istisna gösterip alıyor kırmıyor doktorum sağolsun
Gizmolata Gamze1duru benimde almıyor, 34. Haftaya geldik nerdeyse 3 kere girdi eşim, doktorda hep isterim almayı bana gaddar diceksiniz ama benim elimde değil hastane prosedürü dedi. Onlarda haklı küçük oda doluşmanın manası yok ben video çekiyorum doktorda uzun uzun gösteriyor ekranda video çekiyorum diye sağolsun
Gunes_84 Gamze1duru Bende özel Safa hastanesine gidiyorum orda da eşimi almıyorlar tek giriyorum hep. Ama ilk muayenede işyerime yakın diye çapa medilife hastanesine gitmiştim orda alıyorlar.
GulcanDongel aleynauynk Ahmet yavaş beye, çok severim kibar sakin çok beyefendi, ne sorsam cevaplıyo sağolsun, ikizim olacaktı bi bebeğim düştüğünü söyledi ağladım beni sakinleştirmeye çalıştı, gerçekten beğendiğim bi doktor. İnşallah hep böyle olur. 🥰
Gamze1duru Öncelikle herkese çok teşekkürler fakat bu ara hiç iyi degilim tek tek yazamiorum kusura bakmayın lütfen Çok fazla kusuorum ve canım bisey istemiyor doktora gttim tiroitim yükselmiş ve Enfeksion varmış ben şuanda esenlerdeki avicenna ayfer hanıma gdiorum fakat kesinlikle ne video nede eşimi almıyor değiştirmek istiorum gidipte memnun kaldgnz doktorları da yazarsanız çok sevinirim şuan ne temeliyim bilmiorum ne vitamin ne troit nede bulanti ilacını kabul etmior midem direk geri cikiyor Çok zor dönemden geçiyorum ve ilk cocugumuz bi okadar endişeleniyorum hiç beslenemiorum Allah hepimizin yâr ve yardımcısı olsun 🤲🤲
tipikbiryayburcu Gamze1duru Canıım çok geçmiş olsun yeniyüzyıl üni. hastanesi gopta emine dilşad hocada çok iyi burak beyede çook iyi diyorlar ben ona gideceğim salı günü sende git istersen