Gamze1duru Avrupa yakasında ki 3 hastaneye de Gttik eşimi annemi odaya almadılar ne kalp atışına ne bisey sormaya değiştirmeyi düşünüyorum ama alan varmı da sormak istiorum
almilaumay12 Gamze1duru güngören de özel ilgi hastanesi cengiz bey son 4 kontrolde gittim annem esim her seferinde yanımdaydı
Dilekcnkn Gamze1duru benim gittiğim hastahane oğlumu bile alıyor doğuma bile alıyorlar eşi Avrupa yakasında bht clinic
Sogancik Korona çıktığından beri dokturum hastalarını tek başına odasına alıyor. Bence böylesi daha doğru. Ama bazı doktorların odası büyük olabiliyor. O zaman sorun olmayabilir belki☺️
Taze_gebe Gamze1duru ermeni hast gidiyorum doktorum izin verdi gelebilir mi diye sorduğumda reddetmedi kalp dinledi uzaktan ultrasondan gösterdi ona da ama her defasında girsin demedim ben de
ikiponcik_annesi Gamze1duru bende medipole gittim iki hafta önce eşimde izin aldı geldi bi kere daha göreyim doğmadan diye ama almadılar malesef 6 yaşında kızımı bile almadılar bi tek beni aldılar pandemi sürecinden dolayı alamayacaklarını söylediler
Gizemis Gamze1duru maalesef benim eşimide almıyorlar ya çok sinir bozucu. Herşeye tek başıma şahit oluyorum. Oda uzaktan benim anlattıklarımla algılamaya çalışıyor. Medipol çamlıca🙄🙄🙄🙄🙄
Mavininannesiseyda badeilemerve ben Didem hanıma gidiyordum hiç memnun kalmadım değiştirdim eşimi de zorla alıyordu almak istemiyordu
Elf_ogz MerveBostann 3 gün önce ordaydım. Gebelik durumunda eşleri alıyorlar içeriye. Belki doktorunuzla alakalıdır bilemiyorum 🤷🏻♀️
Emmeal Gamze1duru malesef süreç yüzünden almıyorlar.. ama mesela benim doktorum kameraya çektiriyor guzelce anlatıyor iste simdi bebek kalbi dinlicez diyor dinletiyor sonra ellerini parmaklarini ayaklarını herseyini detayla anlatiyor ☺sizde olmadi benim gibi video cekersin🤗
Emmeal Gamze1duru bence kesinlikle değiştir çok garip bunlar bizim en güzel anlarimiz yani bence başka dokttor araştırın Olmadi. Benimde ilk gittiğim doktor cok soğuk ve yani zor konusuyordu bilgi almak zordu yani bende bikac doktor degistirdim emin ol sonunda buldum 😓
MomHero2 Gamze1duru pandemi den dolayı almıyorlar benim eşim de merak ediyor ama giremiyor ne yazık ki
aleynauynk Gamze1duru bht clinic de aliyorlar iceri videoda cekebiliyorsunuz isterseniz her seye musade ediliyor cok da ilgililer
GulcanDongel aleynauynk aynen bende ikitelli batibahata gidiyorum eşim her defasında girdi, video bile çekti kaç defa. Çok da güzel konuşur ilgilenir.
eaktr Gamze1duru doktora göre değişiyor herhalde, Acıbadem maskara gidiyorum. Eşim, ablam, ben genelde gidiyoruz hep alıyor muayeneye🙃