GulcanDongel aleynauynk Ahmet yavaş beye, çok severim kibar sakin çok beyefendi, ne sorsam cevaplıyo sağolsun, ikizim olacaktı bi bebeğim düştüğünü söyledi ağladım beni sakinleştirmeye çalıştı, gerçekten beğendiğim bi doktor. İnşallah hep böyle olur. 🥰
aleynauynk GulcanDongel evet bende bir keresinde doktorum yok diye gitmistim dediginiz gibi cok da kibar bi doktor genelde bht clinicte kadin dogum doktorlarinin hepsiyle ilgili iyi seyler duyuyorum 💕
GulcanDongel aleynauynk anladım canım, ben tanıdık vasıtasıyla gittim doğumu orda yaptı, bende çocuk tedavisi için gittim, ilk ay olmadı, ikinci ay kaldığımı öğrenince o kadar mutlu oldu ki, çok güzel karşıladı beni 😊
[silindi] Tanfer hastanesi Hakan beye gidiyorum odaya ikimizi de alıyorlar zaten 2 kere aşı olmuş kendisi bize bulaştırma riski de yok 🥰 devlete gittiğimde ilk başta eşimi almadı sonra ilk gebelik ve ilk kalp atışıydı kıyamadı gelsin dedi eşime de dinletti sağolsun
Mavininannesiseyda Gamze1duru ben safa ya gidiyorum doktorum en doğal hakları tabii ki alırım demişti her gittiğimde eşimle gidiyorum
Mavininannesiseyda badeilemerve ben Didem hanıma gidiyordum hiç memnun kalmadım değiştirdim eşimi de zorla alıyordu almak istemiyordu
Edda ikiponcik_annesi teşekkürler bende yarın ilk defa gidicem 3 yaşında oğlumla bırakıcak kimse yok suan umarım alırlar
Haticekskn 7 aylik hamileyim ilk gunden beri esim benimle birlikte odaya girip cikiyor. Arada annelerimizide goturuyoruz. Bebegin videosunuda cekiyoruz. Hastaneden hastaneye fark ediyor canim. Doktorumuzdan cok memnunuz
Baloncuk41 Ben kızımla bile gittim kardesinin cinsiyetini beraber öğrendik odaya almama mantigini anlamadim sizede uzaktanmı bakıyolar ultrason şeysini 1 metreden tutup bakiyolarsa bebeğe tamam haklılar diycem esimde risk varsa bendede vardır medicalede gidiyorum acıbademde falan da bu aşı olunmaya başladıktan sonra alıyolar eşleri fahrettin koca medipolün eski ortaklarından ondan mı bu kadar titizleniyolar acaba 🤷🏻♀️