Btlcm Hosgeldinbebek akşam eşim gelince hastaneyi arayıp sorarım yada sabredebilirsem pazartesi giderim 🙈 inşallah güzel haberler alırsınız lütfen haber verin 🤲🏻
Hosgeldinbebek Btlcm boş gebelik ve kimyasal gebelik yaşadım artık sevinmiyorum bile korkuyorum ya, inşallah canım senden de bekliyorum 💚
Btlcm Hosgeldinbebek ayy çok sevindim hayırlı olsun dualarım sizinle inşallah katlanarak artar değeriniz 😍
Happy121 Btlcm görmüyorum diyenleri gerçekten şaşkınlıkla okudum 🙄 gayette var silik bir çizgi. Benimde böyleydi 4 gün sonra kan vermiştim çok yeni başlamış demişti 🙏
anneligeadimadim Btlcm tebrik ederim sizi öncelikle sağlıklı gebeliginiz olsun:) Regli öncesinde test yaptınız mı peki hiç? Ben bugün yaptım 4 gün var reglime ama negatif belki değişir regliye kadar diye umut ediyorum
Btlcm anneligeadimadim bat 3 nisan yani bugün 😍 dün kaset test yaptım hiç yoktu hatta 2 gün öncesinde de ovulasyon testi yaptım orada da sanki yumurtlama varmış gibi çıktı ama emin olamadım tabi bugünde erken testte böyle çıktı. Bence kesinlikle regl tarihinizi bekleyin 😍
Baloglum20 Btlcm Resmi buyutmeden ben burdayım diyor o çizgi 😃ama çok yenidir 10 günlük falan🥰 bende bundan bir tık koyu çizgiyle öğrendim geçen hafta sonu ve 4 gün üst üste test yaptım pztsi kan verdim 524 tü değerim.Sende öyle yapabilirsin.Hayirlisiyla vardır bebişin 🤲
Btlcm Baloglum20 yaa inşallah vardırr 🤲🏻 bende yarın bidaha test yapıp pazartesi kan vericem inşallah 😍
Bfduam Btlcm adet gününüzde mi böyle çıktı? Eğer öyleyse cok yeni olmalı, şimdiden hayırlı olsun bebeğiniz:)
Baloglum20 Btlcm [url=https://hizliresim.com/NMdcXg][img]https://i.hizliresim.com/NMdcXg.jpg[/img][/url] için rahat etsin benimde böyleydi bizde doktora gittik daha kese göremedi var da diyemem yok ta diyemem ama testte çıkmış dedi kanaman da yok zaten çok küçük görünmez haftaya gel dedi 🥰 Seninde benim gibidir muhtemelen
ipek_bulde Ben adet tarihim 2 gün geçtikten sonra hem erken gebelik testi hem de normal gebelik testi yaptım. Erken gebelik testinde çizgi belirgin normalde silinikti. Yarın birdaha yap canım Allah gönlüne göre versin
Derya6800 Btlcm bence var ama daha çok yeni gibi ama kesin sonucu kan testi verir güzel haberler alırsınız insaallah
Esrakuku Btlcm eğer gebelik olsaydı rengi cok belirkin olurdu erken gebelik testi 1 hafta öncesinide gösterir
Sureyya1 Btlcm benimle ayni zamanda olmus ben yapamiyorum korkuyorum bi umutlaniyorum ama yok gibi geliyo yine regl olcam gibi sizi tebrik ederim darisi bana
Esrakuku Btlcm 17 gün say öyle yap bende overlasyon testiyle hamile kaldım testi aldığım yer öyle demişti