Btlcm ozgei dün kaset test yapmıştım çıkmamıştı bu erken testte çıktı yarın tekrar yapıcam erken test inşallah vardır ve koyulaşma devam eder çok sağolun 😭🤲🏻
ozgei Btlcm normal testte çıkmaması normal çünkü bu haliyle beta hcg ancak 10civarıdır🥰 inşallah artar 🤗
archmom Btlcm canım var gibi ama çok yeni olabilir. Ya kan ver ya da 2 gün bekle testi tekrarla 🙏🏻🥰 Allah isteyen herkese nasip etsin 🙏🏻🥰
Toprak0805 Btlcm gözüküyor canım bikaç gün bekleyip kan ver erken ögrenince sürekli kanla Beta ölçülüyor biraz bekle kan ver
Hosgeldinbebek Btlcm hayır hiç çevirme olmadı, olsa da ben de hekimim zaten sorun çıkarmıyorlar bize. Bence hastaneyi arayın size randevu mesajı atsınlar, çevirme olsa da sorun olmaz
hilalcelik Benimde adetime 2 gün kala yapmıştım böyle çıkmıştı. Ertesi gün testi tekrarladım çizginin rengi koyulaşmıştı. Sonra hemen kan vermeye gittim hamileymişm 😊inşallah senin ki de öyledir 😊
Btlcm hilalcelik inşallah 🤲🏻 yarın tekrarlıcam gene çıkarsa pazartesi hemen kan vericem ama nasıl geçicek 2 gün bilmiyorum 🥺
Pink1122 Btlcm benimde ayni testti ayni boyoe cikmisti canim hemen kan verdim 18 cikmiwti betq hcg rabbime cok sukur bence kesinlikle seninde var🌸😅
Mom653 4 gün sonrada ben yapicam transfer tutmusmu diye bakicam inşallah çift çizgi banada nasip olur 🤲🤲
535arss Btlcm bemce pazartesı verın benm oglumdada aynı bole cktmstı 2 gun dha bekleyp kan vermıstım yanı adetımi 2 gun gecınce
Btlcm Hosgeldinbebek akşam eşim gelince hastaneyi arayıp sorarım yada sabredebilirsem pazartesi giderim 🙈 inşallah güzel haberler alırsınız lütfen haber verin 🤲🏻