mrskorkut Btlcm Şu testi belki 40 kez yapmışımdır öldürsen o silik çizgiyi oraya yerleştiremezsin 😂 baya bariz belli oluyor canım hayırlısı olsun muhtemelen beta 6-15 arası birşeydir çok çok yeni 😍🥰🤲🏼 Bu arada benim de testim böyleydi şuan 38.haftalık gebeyim 🤲🏼😃
Btlcm mrskorkut yaaaa 😍 çok sevindim inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız 🤲🏻 pazartesi gidip hemen kan vericem inşallah bende güzel haberler alırım 😍
Bfduam mrskorkut Bu marka iyi o yüzden güvenilir, zaten bugünde daha net çıkmış. Bunun çakması var produktor sanırım onda arkadaşın daha belirgin çıkmıştı ama yoktu.
GulcanDongel Seni üzmek istemem ama 1.5 sene önce bende erken gebelik testi yaptım aynı böyle çıkmıştı, kan verdim hemen çıkmadı. Bu testler çok yanıltıcı en iyisi kaset test varsa hemen çıkıyo. Verdiğiniz para boşuna gidiyo inanki.
Btlcm GulcanDongel erken testte bile silik çıktığı için kaset testte çıkmasını beklemiyorum şuanda o yüzden yarın sabah tekrarlıcam testi. Gene silik çıkarsa pazartesi kan vermeye gidicem :)
Esrakuku Btlcm 17 gün say öyle yap bende overlasyon testiyle hamile kaldım testi aldığım yer öyle demişti
Btlcm Kızlar bugün kan verdim gelirken gene erken gebelik testi aldım ve yaptım bu sefer çok daha belirgin çıktı 😭😭 https://resimyukle.io/r/amFt8b6Kc3
ZelihaB Btlcm testin markası ne acaba ? Hayırlı olsun bu arada inşallah rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
Betll_72 Btlcm hamilesin canm ama beta değerin 2 katı artması gerek takip et düzenliyse normal.gebelik ama değilse dış falan oluyor kan değerine 2 3 gun de bi baktr ama cok yeni
Btlcm Mom653 amiiiin inşallah 🤲🏻 Rabbim bekleyen herkese tez vakitte güzel haberler almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻
ZelihaB Btlcm ben de aldım yaptım aynı böyle çıktı testim bide sabah ilk idrarımla yapcam benimde bat 8 Mart🤲🏻🤲🏻
Bfduam Btlcm adet gününüzde mi böyle çıktı? Eğer öyleyse cok yeni olmalı, şimdiden hayırlı olsun bebeğiniz:)
Btlcm ZelihaB bugün akşama doğru çıkar dediler barkod numarası var elimde akşam saat başı girip bakarım artık 🙈🤲🏻🤲🏻
Btlcm Betll_72 bugün kan verdim bakalım sonucunu doktorumla da paylaşıcam inşallah her şey yolunda ve sağlıkla ilerler 🤲🏻