Emosss35 Eyani bana sakin yapma denen ilk seydi bende deli gibi esnerdim dogurunca ilk yapacagim sey 🤗
Eyani Emosss35 bu konuda çok zorlanıyorum şöyle uzana uzana bir kere gerinsem 😂, birde sırtüstü çok yatıyorum kaçıncı haftalarda yasak başlıyordu herşeyi unutmuşum 9 sene aradan sonra 🙈
Emosss35 Asyamira sukur benim bulantim yoktu ama hep agrim ve lekelenmem vardi bende ogrendigim gunden beri yatiyorum
2prensannesi2008 EmineYavuzhan1 evet ya bazen bulaşık yıkarken karnımı tezgaha dayayınca tepikliyor aa ben hamileyim diyorum 😂😂
EmineYavuzhan1 2prensannesi2008 Gerçekten rahat bi dönem canım başı ve sonu zor diyorlar bakalım sonu da görmek nasip olur inşallah 🤲🏻♥️
Emosss35 Sehera1 ben ilk gunden beri full yemek yiyorum bugunki yemegi yerken yarin ne yapsak diye düşünüyorum 🤦🏻♀️🤣
Sehera1 Feridee1 sadece gece yatmadan önce oluyorsa şanslısın bence ben yesem de aç hissediyorum 😁 tatlıya doymuyorum 😭
Emosss35 Reyhandmrl neden oldugunu araştırdinmi canim bende onumuzdeki hafta sormayi planliyorum doktora
Reyhandmrl Emosss35 rahmin genişlemesi diye düşünüyorum ama emin değilim bende doktora gidince soracağım
Emosss35 tospigim07 ay hadi insallah baharda geldi ufak ufak cikmis gobeklerimizle guzel vakitler gecirelim 🤗💚🍀🎈
AltinYildizMom Emosss35 ben hiç sanmıyorum bianda bukadar belirtinin biteceğini bende 13. haftamdayım doktorum 2. trimester gebeliğin balayıdır dedi gelde inan 🤭
Emosss35 AltinYildizMom banada oyle dendii bende parti mahiyetinde gireyim istedim belki olur ama haklisim hamilenin yüzü gülürmü bee 😏🤷🏻♀️🤦🏻♀️😂
AltinYildizMom Emosss35 hiç sanmam 🤦🏼♀️birde eşim doktorun söylediğini artık rahatsın doğurana kadar diye anlamazmi ahhh dedim daha beterleri geliyor beklee e🤭🤭
Emosss35 Eyani bana 12 dediler 16 dediler 24 dediler bende riske atmamak icin soluma yatiyom ama resmen doguranadek kolum felc olcak allah korusun bide o esnemek var ya uyku arasinda yapmaya yeltenirken uyaniyorum 🤦🏻♀️🙄🤣