Emosss35 14 haftama girmiş bulunuyorum. Insallah söylendiği gibi en rahat evresidir bu süreç çünkü artik hamişliğin keyfini çıkarmak istiyorum bende 🙄🤗🤦🏻♀️
EmineYavuzhan1 Emosss35 Hiç hamile olduğun aklına bile gelmiyor canım ben 18 haftalık hamileyim sabah uyandığımda unuttuğum zamanlar da oluyor düşün 😂😂
Miumiu Emosss35 Gerçekten müthiş bir dönem hamileliğinizin bol bol tadını çıkarın🌸 Ama bulantılar bittiği için iştah artması oluyor ve kilo alımı hızlı bu dönemler beslenmenize ve yürüyüşe dikkat edin mutlaka☺️ 2. Trimesteri +2 kilo ile kapatıyorum ben de bakalım 3 nasıl geçicek☺️
Byby99 Emosss35 2 trimester balayı da 3. Trimester de artık doğurmak istiyorum çok yoruldum diyor insan 😭😂
Emosss35 EmineYavuzhan1 keske bende unutsam ya agrilar hep hatirlatiyor birde artik sıkı yatak istirahati biticek diye cok seviniyorum 🍀😊
2prensannesi2008 EmineYavuzhan1 evet ya bazen bulaşık yıkarken karnımı tezgaha dayayınca tepikliyor aa ben hamileyim diyorum 😂😂
Emosss35 Miumiu insallah saglikla keyifle gecsin seninde kucagina al hayirlisiyla ki sirayla bizde gelelim pesinden 🤲🏻😊
Emosss35 Byby99 ben ilk gunden beri hep dogurmak istiyorum 🤷🏻♀️😁 hayirlisiyla nasip etsin rabbim o günü bizlere
Emosss35 hilal8689 14+0 da geciyo canim bende ona takilmistim bugun gecti 13′ü tam doldurmak gerekliymis 🤷🏻♀️🤦🏻♀️
Eyani Ya bu ikinci trimestere kaçıncı haftada giriyoruz benim 13+6 oldu bugün 1. Trimester yazıyor, tam 14′te geçiyorsa bende yarın geçiyorum hayırlı olsun o zaman bize inşaAllah
Eyani Birde birşey sormak istiyorum kızlar sabahları bir gerinesim geliyor ama birşey olur diye gerinemiyorum acaba zararlımıki bu aylarda son ayda zararlı diye biliyorum ama
Emosss35 Eyani bana sakin yapma denen ilk seydi bende deli gibi esnerdim dogurunca ilk yapacagim sey 🤗
Asyamira Emosss35 Bulantilarla biirlikte koku hassasiyetimde biteer diye umuyordum ama 21+3 olduk halaa had safhadaa maalesef onun dışında pek bir fark göremedim ben karnım falan da çıkmadı henüz, açlığım iştahım da açılmadı 🥺😂😂
Emosss35 Asyamira sukur benim bulantim yoktu ama hep agrim ve lekelenmem vardi bende ogrendigim gunden beri yatiyorum
Emosss35 tospigim07 ay hadi insallah baharda geldi ufak ufak cikmis gobeklerimizle guzel vakitler gecirelim 🤗💚🍀🎈