Keremiko Wonderwoman hosbuldum😊 eger bu 4 gun icinde de gelmezse 7 si kontrol gunu meryem otunu suya koyup oyle gidicem yavas yavas gozumu kararttim😁 evin temizlenmedik kosesini birakmadik😂😂
Wonderwoman Keremiko hahah çok iyi ya Meryem Ana otu koyup gitmek kız ben korkuyorum öyle şeylerden ,🤭🤭.. aynen canım mutfak dolapları dahil ev komple temizlendi ,😅😅 ama hala gelmiyordu 🙈🙈
Keremiko Wonderwoman koyvermek istiyorum hayirlisiyla gelsin saglikla gelsin diyorum ama heyecandan ve agridan ne uyku ne birsey 39 hafta gecti su son hafta gecmek bilmiyor. Sizin kiz mi erkek mi?
Asel41 Son 4 gün benimde ayın 6 sında kontrol bakalım nolcak her gece aynı saatte bebeğim karnımdan fırlıycak gibi hareketli baskılı 😳😳
Wonderwoman Asel41 benimde sanki afedersin alttan cikicak gibi tirmaliyor sanki 🤷🤷 hakkımız da hayırlısı olsun inşallah ❤️
Arse89 Wonderwoman aynen canım 😂 eğer kendi gelmezse dr 8 nisan nöbetçiyim istersen suni başlatalım dedi 😅
1278_in_annesi 40+5 olduk pazar gününe kadar geldi geldi gelmedi yatış. Evde olan kasılmalar nedense nst bağlanınca kayboluyor. Gel artık be çocuğum anan bitap düştü 😅
Wonderwoman 1278_in_annesi 40+5 miii 😅 39+4 40 olsun benim olayım biter büyük konuşmayim ama 1 saniye durmammmm 🤣🤣 Allah tez vakitte kucağına aldırsin inşallah 🥰
1278_in_annesi Wonderwoman Başlarda korkuyordum artık korku morku kalmadı doğurmak istiyorum 😞 amin 🙏 inşallah hepimizin 🥰