ebruakyuz22 Wonderwoman benimde son 2 haftam Allahım yardım etsin insan 3. Kez sezeryan olucağı için tursıyor acılarını bilince 😭
Wonderwoman ebruakyuz22 7676 Melisa18 Mapleleaf New Zafsim0801 limonluchescake Hayırlı doğumlar dilerim ❤️❤️ akşam rüyamda doğum yaptım normal doğumdu 🤗🤗 çok kolay geçti inşallah rabbim gerçeğini nasip eder. Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah 😘😘
7676 Wonderwoman son 9 şuan çok fena kasılma var karnımda ilkkez bukadar şiddetli oldu baklım hayırlısı🥰
DMLBRK Wonderwoman uygulamays gore benimde son 4 gün ama hic bir belirti yok halinden memnun galiba hanfendi 😂
Melisa18 Karacam İnşallah sana açılma banada sancı gelir canım Allah hepimize güzel ve kolay doğumlar nasip etsin sağlıkla kucağına alırız biran önce
Karacam Melisa18 amin amin üç gündür yoğun bel ağrım var yürüyüşe de çıkamıyorum iyi hissettikçe spor yapıyorum açılma hareketleri felan 🤦🏼♀️
Nisanurunannesi3850 Son 16 heyecanlı bekleyis sabirsızlanıyorum😂🌸 Bugün Merdiven ciktim 5 kat, yürüyüs, hurma, squat yavas yavas basladm🤗agrilarim şişliklerim uykusuzluk biran önce gelsin diye ugrasiyorum😂