deletedmom204 crash valla bende bugun farkettim bi baktim soru isareti denk gelmez diyodum ama geldii maleseff 😂
deletedmom204 crash yaa kasim kacti son adet tarihin 23 24u dalansa diger ay amile kalmis oldugun ay oluyor ya ondan soruyorum 😂😂
crash deletedmom204 son adet 19 kasım 2017 yaşım da 29 du :) doktor kasım sonu ya da Aralık başı hamile kalmış olabilrisin dedi :)
deletedmom204 crash sana bise diyimmi muhtemelen aralikta kalmissin 20yse eger zaten adetin bi haftaya yakin surse anca araliga denk gelir eger araliksa ki bence oylee kizin oluyor demektir 😊😊
deletedmom204 deletedmom204 yila gore hesaplaman gerekiyor 2018-1991=27 oyizden 27 diye baz almam lazim yasini oyleyse kizin oluyorr
Kbrazcan deletedmom204 bu baktığın şeyin adı ne peki canım neye göre bakıyorsun söylesen biz seni uğraştırmasak 🙊
deletedmom204 Kbrazcan 2018-1991=27 oluyor ama daha ayina gore soldurmamis olabilirsin ama takvimde buna gore bakiyosuun 😊😊
HlyaDoan deletedmom204 bana erkek yazmışsın doktor kız diyo masal inşallah erkek olur 2kızım var Gönül her meyveden istiyo
Jnsttt Resim yükleme yoksa banada bakarmısın aralık 1988 doğumluyum mayısta hamile kaldım deletedmom204
EdaDoruk @mas deletedmom204 aaa canım bende 14.06.1992liyim benimde yanlış mı oluyor o zaman mayısda hamile kaldım
babysmom @deletedmom204 canım çok uğraşmışsın ama benim de ilk bebeğim çok merak ediyorum sana zahmet olmazsa bana da bakabilir misin? Ne olur kusura bakma 🙈 doğum tarihim 1993 son adet tarihim 16 nisan yani ya nisanın sonu ya da mayıs başı. 🙏🏻
deletedmom204 Seher7213 daha hic yanilma oldugunu gormedim ben ama ALLAH bilir tabiki. Diyorum ya kendi dogumumuza kadar baktik hep dogruydu. Ben kendi bebegime baktim erkek cikti doktor erkek dedi