deletedmom204 HandeSamet kesin demedi tabiki daha erken yani ama bi cikinti var erkek muhtemelen dedi 😂
deletedmom204 Fatmadeniz dogum yilin ne bazilriniz sanirim bucuktan duz yapiyor aslinda mesela 1993 dogumlusun direk 2018-1993=25 olmasi gerek ama bazilari boykeyken bucuktan 26 diyor yanlis cikiyor
deletedmom204 crash kasimsa yasina 28 olarak bakmam lazim . kiz yani. Zaten bunu yazmak bakiver demek yani kelime oyunu yapmayin bana 😊😊
SenarSaklDemirkap deletedmom204 şimdi bişii gördüm yazmışsınz da ben yaşımı yanlış söylemişim size 🙈🙈ayy çıkk utanıyorum bir daha bakarmısınız acaba bana yaş 35 Aralık 5son ad 😊😊🤗🤗🤗
deletedmom204 crash haha vallahi boyle bi durum denk gelirmi diyodum geldii takvimde tam senin sonucunda soru isareti varr maleseff sonucu bilemiyorum yanii 😂😂😂 demekki o ara hem kiz hem erkek olabiliuomuss 😂😂
deletedmom204 crash valla bende bugun farkettim bi baktim soru isareti denk gelmez diyodum ama geldii maleseff 😂
deletedmom204 crash yaa kasim kacti son adet tarihin 23 24u dalansa diger ay amile kalmis oldugun ay oluyor ya ondan soruyorum 😂😂