Aysmsek deletedmom204 canım 🤣🤣 çok teşekkür ederim ama neden bilmiyorum doktorda yüzdelik vermiyor ve kıza benziyor diyor bakalım ne olacak sana en yakın zamanda söyleyeceğim
Meltem_goksenin Ben de 14+0 haftalığım ama daha kimse bişi demedi 😊 çok merak ediyorum askında😇 Medicalparka gidiyorum.Buket Saçkıran a giden var mı ??
deletedmom204 MgeAyasunPolat valla kasim dogumlusun daha 29 olmamissin oyuzden 28 se yasin erkek canim. Ama soylede bisey var kasim aralik bakmadan hesapladim herkesi. Bilemedim suan yasta hangisi dogru oluyorr. Keske takvimi yukleme sansim olsaydi valla.
Mesude26 TugbaYurtAtasever detayli ultrasonu bekle canim bana da 20. Haftama kadar erkek dediler detaylida kiz dediler sonra hep kiz dediler
Kubrasefer deletedmom204 10 nisan 2018 adet tarihim nisan 1999 dogum tarihim bebegimin cinsiyeti nedir.
Nursevindik TugbaYurtAtasever bendede aynı sıkıntı var canım beklicez bir hafta daha büyüsün doktor bir daha bakacak 😐😐
Meltem_goksenin deletedmom204 yumurtlama zamanım 31 martla 6 nisan arasıymış😊hangi gün oldu bilmiyorum o yüzden 🙈o dönem tatildeydik çünkü😊nisan olursa kız mı oluyor 😊