Zynpddm deletedmom204 evet normal internetteki Çin takviminde erkek görünüyor ama doktor kız dedi ☺️☺️
Bustagur Bana da bakabilir misiniz müsait olduğunuzda. Kasım 1992 doğumluyum 25 yaşındayım. 16 Nisan son adet tarihim
Bustagur deletedmom204 teşekkür ederim. İnternette yaptığım Çin takviminde erkek çıkıyor. Sanırım yanlış hesaplıyorlar
Mrvdgclk deletedmom204 Rica etsem banada bakabilir misiniz? 03.03.1994 doğum tarihim 2 mayıs son adet tarihim 😊🤰🏼
MgeAyasunPolat deletedmom204 bir de bana bakar mısınız aşırı merak ettim 27.10.1989 Doğum tarihim 23 mart son adet tarihim 😍
Hamzaimek Zaten bu yavrumun şansı hep böyle 😁 erkek erkek dediler kız olcak Allahın izniyle teşekkürler ☺️☺️🤗
deletedmom204 MgeAyasunPolat valla kasim dogumlusun daha 29 olmamissin oyuzden 28 se yasin erkek canim. Ama soylede bisey var kasim aralik bakmadan hesapladim herkesi. Bilemedim suan yasta hangisi dogru oluyorr. Keske takvimi yukleme sansim olsaydi valla.
Aysmsek deletedmom204 canım 20 haftalık bende hamileyim ve hâlâ doktor göremedi cinsiyetini nolur bak banada 17/12/1995 doğumluyum 6 Şubat son adet tarihim Şubat'ta hamile kaldım
Kader25 @deletedmom204 canim banada bakarmisin banada soylediler ama 2 defa ultrasona girdim hala celiskiliyim son adet tarihim 7 ekim dogum tarihim Eylül 1993
Aysmsek deletedmom204 canım 🤣🤣 çok teşekkür ederim ama neden bilmiyorum doktorda yüzdelik vermiyor ve kıza benziyor diyor bakalım ne olacak sana en yakın zamanda söyleyeceğim
MgeAyasunPolat deletedmom204 ama erkek dedi doktor hem de yüz de yüz dedi ay heyecan bastı yine mi baktırsam çok isterim bi kızım olsun 😍teşekkür ederim canım zaman ayırdığın için