DenizD deletedmom204 deletedmom204 canım müsait olursan bana da bakarmısın Hamile kaldıgım yaş 27 suan 28 ım 7 kasım son adetim
deletedmom204 Kader25 canim yasiniz yumurtlama tarihiniz hesaplamasi zor oluyor. Hangi ayda hamile kaldigini falan keske yukleyebilsem kendiniz baksaniz yani.hesaplayip
SenarSaklDemirkap deletedmom204 şimdi bişii gördüm yazmışsınz da ben yaşımı yanlış söylemişim size 🙈🙈ayy çıkk utanıyorum bir daha bakarmısınız acaba bana yaş 35 Aralık 5son ad 😊😊🤗🤗🤗
Kubrasefer deletedmom204 10 nisan 2018 adet tarihim nisan 1999 dogum tarihim bebegimin cinsiyeti nedir.
Meltem_goksenin deletedmom204 yumurtlama zamanım 31 martla 6 nisan arasıymış😊hangi gün oldu bilmiyorum o yüzden 🙈o dönem tatildeydik çünkü😊nisan olursa kız mı oluyor 😊
deletedmom204 Kader25 buna gore dusueyin tabiki herseyi ALLAH bilir 😂😂 bana tam dogum yilini ve son adet tarihini tekrar yazsana
Kader25 deletedmom204 deletedmom204 artik bugun yarin dogar napalim erkekte olsa pembisleri giydiririz 😂😂🙈🙈
babysmom @deletedmom204 bendeki bütün çin takvimleri nisan için erkek, mayıs için kız diyo canım 🙈🙈☺️